• Stotoo
    Azt en is eszrevettem mar, hogy vmi gond van a hitboxokkal. Tobbszor tapasztaltam azt, hogy amikor kozelrol(0-3m) lövök egy hasalo, vagy akar mozgo embert, akkor az ellensegen lejatszodik a "talalat animacio"(tudjatok amikor megrandul meg sikitozik ha eltalaltak), de a celkereszt talalatot nem jelez, es nem is sebzem, mert 1 tar utan is vigan lelegzik tovabb.
    Ez nem cheat, ez egy bug szerintem, rengeteg embernel jelentkezik akit maskor siman lelovok.

A masik a kamikaze, Vadaszgepekkel tenyleg nagyon nehez helikoptert kiloni, es sok esetben veszelyes is. En peldaul ha latok 1 bht, akkor szinte csak gepagyuval probalkozok, mert altalaban van a kornyeken az en oldalamon harcolo legijarmu is(gyk.: ha kilovom a raketat a bhra, o kidobja az elharitot, raketa celtteveszt, uj celt keres, hoppa egy heatsource, az mar nemerdekli hogy a sajat csapatombol valo, altalaban igy a sajat helinket lovom le duplatkval, es a sok verpistike mindig megbuntet).
    Szoval ha gepagyuval probalkozok akkor az utolso pillanatig celra tartok, viszont azt az utolso pillanatot nem mindig sikerul eltalalnom, ilyenkor van az hogy bumm bele, de ha sikerul eltalalnom akkor 60%ban legalabb egy gunnert sikerul kilonom belole . Persze van olyan is amikor direkt kamikazezok, altalaban ha egy legiharcban alulmaradok es eppen robbani keszul a repcsim, akkor megprobalom meg utolso erombol egy ellenseg fele iranyitani a gepet .
    Olyat hogy ugy szallok fel, hogy az elso ellensegbe belemegyek meg nemcsinaltam, es nem is fogok mert szvsz hulyeseg, es rontja a jatekelmenyt. Ilyet akkor lehetne joggal csinalni ha mec oldalon lenne egy "böjing" es azzal belerepulni ellenseges celpontokba .