Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg vannak gyenge stratégiák, amiket legyõz a skill, de a jókat elég ritkán.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Laikus véleményem annyi, hogy minden terv végrehajtásának az az (egyik és elég fontos) végsõ stádiuma hogy puskával, tankkal, akármivel oda kell menni és ki kell nyírni az ellent hogy végre lehessen hajtani az elõre eltervezetteket.
Nem azt mondom hogy a stratégia lényegtelen hanem azt, hogy megfelelõ játéktudás nélkül hiába van brilliáns terved ha a csapatod azt nem képes végrehajtani, ha a repülõid az elsõ fél perc után már felszállni sem tudnak és a tankjaidat fényévekrõl kilövi az ellenfél.

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
És jó taktikával lehet nyerni jobb csapat ellen! A dc-ben meg pláne, pedig az is fps, és az áll legközelebb a BF2-höz.
de a taktikázás fps-ekben amúgy is csak másodlagos, a gyorsabb reflex és jobb célzás bizonyos szintig kompenzálhatja az ellenfél csapatmunkáját sõt le is gyõzheti
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
kepcsördöflegben tímvörk nélkül biztos a vereség nem is beszélve az onslaughtról...
szerintem lecsengett azoknak a játékoknak amik tényleg csak a megyek-ölök-halokról szólnak inkább azt mondanám hogy a játékok a csapatmunka hangsúlyosságában különböznek pl. a BF sorozat kimondottan csapatigényes de néhány összedolgozó ember UT-ben is meg tud szívatni bármilyen progamert
Ha valaki jól játszik, akkor nem ennyibõl áll a játék. De ez egyénfüggõ dolog, ha az UT és Quake sorozatot nézed, az is sok embernek tetszik, pedig azokban aztán tényleg csak menni kell és ölni, semmi foglalgatás, taktika (na jó újabban van ilyen is).
War-okon pedig szerintem nagyon frankó kis feladat lesz commandernek lenni.
Vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy keverem valami másik játékkal amiben lesz ilyen lehetõség.
Megjelenés mikor is? :))
klan war az mar mas kerdes. ott szukseg van taktikara.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
biztos jobb lenne, ha full reális lenne a helik irányitása és akkor föl se birna velük szállni a legtöbb ember

by: ToM
www.battlefield.hu
Jó kis kép nézzétek meg!
Motorola Defy
:P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Azért több köz van a realitáshoz mint a OFPben... De valljuk be hogy az igazihoz csekély köze van.
Csak azért mondtam hogy nem pont ebbe kell megkapaszkodni, hogy nem tudnak "szaltózni".
de nekem vegulis mind1

Szóval ÜDVÖZÖLLEK A JELENBEN!

A helikrõl...
Ha igazán le akarnák egyszerûsíteni, akkor Comache elsõ rész...
Én részemrõl azzal nem vagyok kibékülve, hogy hanyatt lehet vágni a helit a levegõben... Akkor ugye egyszer hat rá a gravitáció lefelé, meg még hat rá a rotor húzóereje, ami pont akkora, mint a heli súlya. Innentõl nem értem, hogy miért nem csattan 2Gvel a földbe... Szóval lehet, hogy a DC helijeinek az irányítását nehezebb megtanulni, de az is teljesen fikció, köze nincs a valósághoz.
Jobban örülnék realisztikus fizikának...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

www.battlefield.hu
Motorola Defy
majd látod ha jáccol vele, addig ugysem tudsz mit csinálni a képekkel