• dronkZero
    Kicsit beleflémelek én is a dologba... :)

Egyszerűen nem _értem_, hogy valaki miért izgul a statokra. De most komolyan, miért tölt el az ember órákat a gép előtt becsatlakozva, ha még csak nem is játszik? Mi élvezet van benne? Én személy szerint azért hagytam fel mindenféle MMORPGvel, mert nem tartottam szórakoztatónak, hogy mindenféle fiktív számokat növelgessek több órai munkával. Na, ez a farmolás még annyit sem ér.
    Másik fele a dolognak, hogy ezzel lehet, hogy az illető hamarabb éri el a kitüntetéseket, meg a rangokat, de abban biztos vagyok, hogy aki döntő többségében ezzel foglalkozik, az _valódi_ skillben úgy lemarad, mint a borravaló. Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg őrmesterek.
    Olyan fílingje van a farmolásnak, mint IRL a seregben a talpnyalásos ranglétramászásnak. Itt is ugyanúgy lenézik az embert, csak előnye nincs a dolognak.
    Szvsz azért a 400x500 pixelnyi képért nem éri meg a fáradtságot.
    Nem szentbeszédnek szánom, mindenki azt csinál, amit akar, csak a szánalmassági faktorra szeretném kicsit ráirányítani a figyelmet...