• DummyBoy
    Jajj ... miért nem lehet szerkeszteni? Véletlenül mehetet nyomtam :)

Másik: Anno a demokor volt olyan, hogy nagy nehezen találtam olyan servert,a hol szerveződtek squadok ... öröm hegyek, erre megszólal a commander: Hogyan kell kommanderkedni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... nem is tudtuk elzavarni onnan ... meg a barom kérdés ... akkor hol tanuljam meg? Erre való a Single player ...

Tegnap már leírtam, leírom most is, tanulásra jó a SP ... Aki szidja a SP-t az menjen fel a public tört szerverekre játszani és anyázzon ...

1: A botoknak is lehet parancsokat adni, nagyobb valószínűséggel hajtják végre mint a publicon a lámák ...
    2: Múltkor medic-ként (Imádom :) ) nyomom egy pályán ... futunk 3-an egy csata felé ... 3 medic ... előttünk 4 csapattárs épp egy robbanás után meghalt ...
    A mellettem futó 2 medic simán elrohant melletük ... NC
    3: A botok nem tobzódnak a kifutókon és a helipadokon ...
    4: A botok nem raknak C4-et a járműre ha te ülsz benne hamarabb, hogy kiszállítsanak ...
    5: Nem fekszenek be a jármű elé, és nem futnak bele az Artillery-be ...
    6: Nyomják a supportot, gyógyítanak, felélesztenek, felveszenek a járművekkel ...
    7: Ha beállsz commandernek, lesz az ellenfélnél is commander (Csak azt sajnálom, hogy a squadokat nem lehet átrendezni :) ) ...
    OFF8: nem nyomnak Punisht ha hátbalövöd őket, vagy átmész rajtuk tankkal :)

Szóval az AI sokkal jobb mint az eddig tapasztaltak .. sőt a rengeteg láma "I"-jénél is jobb ... ami nem kis programozói tudásra (Vagy nagyon shit játékosi hozzáállásra :( ) vall ... :(