172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #17242 3.2-es proci 1 Gb ram, és 6600GT ? -
#17241 higon megy szépen 4x-es simítás és 8x-es szűrés
a galériámba vannak képek -
#17240 Lehet csak valami fincsi törés kell hozzás, hogy hagyjon egy kis rést nem? Csak persze arra még várni köll. -
#17239 Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Akinek van 3.2-es procija, 1 Gb ramja, és 6600GT-je, annak milyen grafon megy a játék? És ha netán még egy screenshot-ot is tudna küldeni, azt megköszönném. -
#17238 Hehe végigpróbáljátok mind a 65000 portot? -
#17237 Jujj de tréfás kedvemben vagyok... Pff. ennyire vagyok csak fáradt és unom a melót. Inkább BF2 kicsit, aztán megyek páromhoz. De így.... 6-ig itt, azt páromé a többi idő.
vááááá -
#17236 Szerintem már vissza lehetne kapcsolni a PB-t a servereken ,mert frissítés után már nem dobál ki . (4 -en próbáltuk) -
Borg #17235 Dolgozunk rajta. Szólok majd itt úgyis, ha már a kevésbé eredetiket is beengedi.
Btw, akinek megvan a game originalban, az már most is játszhat a szerveren. -
Thanatos #17234 már ma asszem :DDD jah jó volt, bár beárnyékolta hogy mielött bejötél repülőzésel összeszedtem olyan -10 pontot :DDDD -
#17233 -
#17232 Jaja. Aláírom. Jót toltunk valamelyikentegnap. Vagy már ma volt? :D -
#17231 Chain lightning? Áh az régi már. Telepíti rád a tesla towert. :D -
Thanatos #17230 hát én tapasztaltam már sokkal jobb pingű-t is..., arról nem is beszélve hogy gyk bármelyik ranked jobb a hun battlefields tegnapi lagjánál :D -
#17229 :DDDD BÁH
-
haxoror #17228 Ja persze aztán jön le a medic a hegyről és nyomatja a defibrillátorból a 6-os szintű chain-lightningot :DD -
#17227 Jah aki beszart az volt ágytál közlegény -
#17226 pówa ! ;) -
#17225 Predatorok. Mondtam én. :D -
haxoror #17224 -
#17223 Szakaszparancsnok: "Squad, let's transform to coffee cup!"
Szakasztagok: "Okay" ; "Roger that" ; "On my way."
És hirtelenjében az út közepén megjelenik 4 darab pici,fehér kávéscsésze. Az egyikben kávé is van, az éppen beszart, mert a helikopter majdnem lelőtte őket, de szerencsére álcázták magukat. -
haxoror #17222 hehe :)
Mondjuk eddig is volt pár furcsa élményem már kétszer is kilőtték a tankomat egy lövésből szemből, érdekes :/
De amúgy nem ismerem fel a csítereket és BF2-ben nehéz is lesz mert a radar/wall hacket ki lehet dumálni UAV-al és az extra HP-t a földön szétszórt medpack-okkal. :( -
#17221 Ne csináld, ember, mert már zuhanok le a székrőőől!! :'DDDD -
mini #17220 Na ebben biztos voltam! :) -
#17219 Én mondtam. Így már a csíterezés se lesz trendi. Ki csíterezne le egy kávéscsészét? :D -
#17218 Kár hogy az SG szerverre nem lehet felmenni :((( -
#17217 :DDDD -
#17216 -
#17215 De lehet hogy minden magasragú embernél lesz egy vállra szerelhető lézer, mint a predatotoknak, és leszednek minden ami arra megy. Jah az álcázás és láthatatlanságot majdnem elfelejtettem. Vagy kávéscsészévé változnak, vagy nem látod őket :D
-
#17214 Van csítem eladó ha vkit érdekel (már az első 5 percben ultra hiper veterán vezértábornok warrior lehetsz ezzel a cuccal). Priviben adom a szlaszámot. -
haxoror #17213 "páncél a pajzson "
Asszem innom kell egy kávét :D -
#17212 És nem egy csúcs gép =) De legalább megy. Az a lényeg. -
haxoror #17211 Csak a fegyver unlock a különbség igaz?
Eltekintve a commander választós bonusztól de az engem nem érint?
Szóval semmi extra kevlár a veterán assikon vagy dupla páncél a pajzson meg ilyesmi?
Bár rémlik mintha több lőszert cipelhetne a magasabb rangú -
#17210 Hát tény nem ezt kéne nézni, dehát ez van. Ha nem akad akkor fasza az a lényeg. Mától már úgysem lesem meg mennyi FPS =) -
#17209 -
#17208 Ez az FPS nézés meg egy másik állatság. Én sose nézem csak azt, hogy éppen az aktuális gém mennyire megy jól és akadásmentesen. Ezt szabad szemmel is jól lehet látni mindenféle számláló nélkül. Ez csupán arra jó, hogy beírjuk a fórumba, hogy "nekem 100 alá nem megy bibibi". Olyan mint a 3Dmarkal való gizdázás már sry... -
#17207 Hát én 64 (63+én) player mellett, 4x élsimogatással, 8x szűrés mellett toltam szolíd 50FPS-el. Néha megakadt valami miatt akkor is csak 41-2 FPS-re esik le. -
Borg #17206 Épp ezért lesz az SG szerveren alapból unlockolva minden. Hogy senki ne legyen emiatt előnyben a többiekhez képest. -
haxoror #17205 Ja, fogadok hogy az első héten már látni fogunk néhány ultraveterán tábornokot.
Rohatt csíterek. -
Borg #17204 Igy van... ennek a játéknak legalábbis elég mediumon. Aztán hogy valakinek a 150k-s kártyáján is akadozik a gém... hát most hazudnék ha sajnálnám az illetőt :D -
CUCLI #17203 engemis csak akkor zavar a szar fps ha megy. nemmegy nemzavar D: kapcsold ki teis.