FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Olvassad el amit írtam és utána osszad róla az észt, mert úgy érzem elég kultúrált formában leírtam amit gondolok, szóval most jöjjön egy picit kevesebb kultúrával az új véleményem arra ahogyan reagáltatok a hozzászólásomra...
Senki nem írja, hogy engedélyezzed ezeket amiket felsoroltál.Csak azt kéne felfogni, hogy te mint admin nyugodtan kickelheted az embereket akik megszegik a szabályokat, de a ti szerveretekkel az a baj, hogy a szabályaitok egyedül azért vannak, hogy ti tudjatok játszani.Azért van az összes szabályotok, hogy legyen egy indokotok kikickelni azokat akik lelőnek titeket.
Szemmel láthatóan nem értitek, hogy miről beszélt Zero szóval leírom nektek, hogy minden egyes szabályotok miért tesz titeket egy szintre a buzi 13éves adminokkal:
Fighting commander= az a bajotok, hogy az ellenfél kommandere lelő titeket és nem nézi végig tétlenül, hogy behúztok egy zászlót
seatswitching= az a bajotok, hogy aki seatswitchel az sokáig repül és nektek nem jut jármű, vagy túl sokszor lő le titeket
ucb attack= az a baj, hogy nem tudtok lelőni senkit kettőnél többször egymás után és ezért kell az esély, hogy felszállhassatok.
nem lehet az UCB közelébe menni=nem tudtok úgy repülni, hogy az ellenfelet lerázzátok és ezért kell egy pont nektek ahol sérthetetlenek vagytok
az egész autoadminos faszság= lusta vagy adminolni a saját szervered és neked tulajdonképpen jó, hogy rajtad kívül más nem tud játszani.Ha valaki megszegi a szabályokat a te károdra és nem rugja ki az autoadmin akkor te kirugod ennyit jelent nektek az adminolás
Sok sikert a szerveretekhez én többet ezekkel a szabályokkal a közelébe se megyek, mert a hányinger kerülget az ilyen adminoktól akik egyedül egy adminprogrammal tudnak érvényesülni...te se vagy jobb mint az aki fizet a csalásért.te egy adminjogért fizetsz, hogy utána kirughassad azt akit nem tudsz lelőni és maradjanak azok a szerveren akik nélkül gondtalanul játszhatsz.
Csodálom a világot amiben élsz és azt ahogyan gondolkodsz, hogy az, hogy ilyen szinten nyomorék vagy az kielégít téged...