Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Haj de régen vót má, "sok jó kis helyen is elfér " <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
höbödö! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
no kell vagy sem? 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

reális..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nandorb
hat o biztos arra gondolt hogy felhivod es elmagyarazod a lepeseket es sok sikert kivansz a jatekhoz😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Gyökér kérdésre gyökér válasz...
Mi az, hogy hogy kell feltenni?
Install b+...

havercsotány
TOD hö ez a babázo totya nyádB35! bszn!4

nandorb
joebacsi meg mielott torolned a reklamot vard meg a modikat... mar szoltam kul.

nandorb
oke most szepen elhuzzol a budos reklamoddal...

nandorb
HA akko szevasz,nem kell eroltetni😊

hogy birom az ilyenek hozzaallasat😊

Fujiryu
Azért jó látni, hogy a színvonal itt a régi 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Beers
Szerintem te az a .......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Manoboy
Nekem gond nélkül ment fel Win7 64-re a Bf2.

Amúgy titeket már nem kell ...

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

64-bites Win7-re nem megy fel.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

nyád..bunkó...és aki ilyent kérdez?? az mi?<#mf2>
Kösz ,már nem akarok nagyobb lenni...<#nezze><#nevetes1>

[IRAM] leader

nandorb
vazze ilyet kerdezni, hogy kell winampot instalalni nem lesz?
Olvassal vissza ne tegye hulyeve minket😊

Az ilyen bunkó stílust azért melõzzük már , ettõl nem leszel nagyobb.

jó gyorsan...

[IRAM] leader

Azt kérdeztem, hogy hogyan lehet windows 7 64-bitre fel installálni a Battlefield 2-t 😊

nandorb
nemlatom mivolt az😊

na? vki tötölrte a postomat ?

Valaki írja már le, hogy 64-bites Windows 7 -re hogyan kell feltelepíteni a Battlefield 2-t. Az olyan bölcvsességek, hogy volt már errõl szó és társai nem kellenek.

Metalmilitiakid
BSZN Fuji te fény a sötétségben 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

a lightbringer-t kihagytad 😉
de azé bódogat a Fujinak 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nandorb
HBD FujI MAKER

Beers
<#hehe>

HTS s3rg1nh00
BSZN "okoska" Fuji<#bohoc>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Hát kösz, de ebbõl nem sokat tudtam kivenni <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

nandorb
sig este meglehet kapsz BC2-re keyt ha nem szereztel meg.

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

havercsotány
neki szar a hitbox neked meg szar a hangulatod ennyi <#levele>

Manoboy
Én ma próbálom ki. Kíváncsi vagyok már rá azért.

OrionHungary
én egy kb erõmûvön próbáltam ki és azon is beszaggatott néhol de mikor visszavettem "közepes"-re a video beállításokat utána nem észleltem akadást... a rombolható környezet viszont tényleg nagyon ott van

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
csak a testi épséged miatt aggódom egy kicsit <#awink>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Nem rossz a hitbox,inkább az a baj vele hogy az egész egy trehány konzolátirat.A procimat se hajtja max 60%-on a videókártyám meg egyátalán nem melegszik közbe meg szaggat mint az állat(állítólag több személynél 4 magos procikon is szarul fut),látszik hogy egyátalán nincs pc-re optimalizálva.Verték a nagymellényt hogy pc-re külön fejlesztés lesz közbe meg szartak a pc-sekre nagy darabon,úgy vannak vele ha höbörögnek akkor majd semmit nem fejlesztenek pc-re.Nyalják a konzolosok seggét.Se commander,ha publikok vannak a szerveren össze-vissza szaladgálnak mint a mérgezett egerek.A rombolás az király de a grafika az hát amikor elõszõr megláttam majdnem megkérdeztem hogy ez mi.Komolyan mondom nagyon gondolkodtam rajta hogy lemondom az elõrendelést.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Matthew Baker
möfaszbajodvan?

Új logó by: berczely (Y)

McKenny
tanulj meg célozni te balfasz<#beka3>, hitbox a hibás a wowban is?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

schrank
ja, azért elég gáz hogy egy 30-as mapon 4 jármû van amibe egy kvad meg az ejtõernyõ egy-egy-nek számít <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Herold
Erre elõbb-utóbb a többiek is rájönnek, és visszatér minden a régi kerékvágásba. <#ravasz1>

OrionHungary
kipróbáltam a BC2-õ beta-t... hitbox szar mint a BF2-esben a grafika meg játékmenet COD-hoz közelebb áll mint az elõdökhöz... <#rinya>

OrionHungary
<#idiota>

nandorb
kitudna logot csinalni?

itt levan irva

nandorb

ahhha...nénikéddel viccelõdj..<#mf2><#hehe>

[IRAM] leader

PlogT
nandorb
mas az RTM mas az RC,szal hagyuk...
RTM-nel ugy van amit adminikent telepitesz az adminba is indul... ami meg nem azt atlehet rakni adminba... csak a BF2-est adminba kell instalalni es megvan oldva.

Ahogy gondolod...ha Te jobban ismered a gépem,ám legyen.<#mf2>

[IRAM] leader

nandorb
rendszergazdikent kell telepiteni😊 a tobbi az mar mese.

Tévedés.Én semmi ilyent nem csináltam,mégis gond nélkül fut.Tehát nem föltétlen kell rendszergazdaként futtatni,csak van akinek az a megoldás.<#email>

[IRAM] leader