• Fujiryu
    Enek a szabálynak egy értelme van, mégpedig az, hogy a kommander ne üljön a heliben vagy a repülőben, ahol lehetetlen kommanderkedni ezért használják értelmes szervereken, de még ott se kickelnek ha az ellenféltől szól valaki, hogy a kommander megölte.Esetleg még 64 emberrel van értelme a dolognak, mert 32 embert irányítani munka és akkor tényleg van is ember aki odamegy ahol jelölöd a sunnyogókat.Én azt írtam nektek, hogy nem volt kommanderünk és azért álltam be, hogy supplyt dpobjak le magamnak, mert már a tankom fogyott ki a ammoból.Aztán naívan azt gondoltam, hogy jobb egy kommander aki tankozik mint ha egyáltalán nincs kommander.2 squad volt az oldalamon.Egy 2fős és 4 fős akik mivel kibaszottnagy teamworkerek voltak le se szarták, hogy irányítom őket és spotolom nekik a sunnyogókat, ők inkább elől húzták a zászlót ami végülis nem nagy probléma.Szóval odanyomtam nekik az artyt az ellenség tankjára meg az UAVot és mentem a tankommal a sunnyogók után Marketre ahol le is lőttem két iramost a tankommal.Aztán utána elnyomtam a scant és láttam, hogy megy egy jeep hátra.Jelöltem a squadoknak, de le se szarták, szóval szépen hátramentem és megjavítottam a szétrobbantott cuccaimat, mert a zsenigyerek nem zászlóthúzott, csak felrobbantotta a scant meg uav-t.Ekkor be is írtam a csapatnak, hogy kitartás lesz még UAV.Aztán ahogy lenyomtam az UAV-t a 2 squadnak elől elkezdtem spotolni és mit ad isten felfedeztem a specopsost egy jeepben a kerités mögött, ahogy ott áll és vár a csodára, hogy kempelhessen.Nézhettem volna még egy darabig tartva magam a szabályhoz, de aztán gondoltam, hogy adok neki 3 gránátot, hátha azzal jobban megy a kempelés, meg tank nélkül több esélye van lelőni.Az első gránátra semmi reakció, a másodikra se, a harmadikra felrobbant a kocsija, mert véletlenül kibiztosítva dobtam el őket.NA aztán jött a szöveg a kigránátozott admintól, hogy no fighting commander.Erre én beírtam, hogy nem VOLT commanderünk és én nem fighting commander vagyok, hanem Defensive commander, ami teljesen más...A fighting commander az, ha beül a commander a helibe és elől henteli a népet commanderként nem az, hogy azokat a sunnyogókat kilövi akiket a csapata többi része leszar és ezáltal megment a csapatát attól, hogy bukjon egy fontos zászlót...Szóval grat a szabályotokhoz csak akkor azt is le kéne írnotok, hogy megmozdulni se szabad, nem azt, hogy no fighting commander, mert azért az elég nevetséges, hogy az ember nem lőheti ki azt aki felrobbantja a cuccait, meg akik húzzák a zászlót mellette amikor a csapata mérföldekkel arrébb próbál egy másik zászlót behúzni.Ha 32 ember lenne akkor megérteném a kicket, de nyolc embert tankozva is lehet irányítani, pláne úgy, hogy az ellenfélnél is nyolc ember van.Az meg abszolút nevetséges, hogy akiknek baja volt azzal, hogy én fighting commander vagyok azok mind az ellenfél oldalán voltak és érdekes módon mind adminok voltak...

A DOME-seknek meg külön grat