Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ahha..most már étem...vagy mégsem<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
😮 😮 😮 sõt 😮
most akkor mégiscsak igazuk van Fujiéknak és egyeseknek nálatok tényleg az kell hogy 200pont legyen a kör végén a neve mellett és akkor boldog? 😮 neemáááár 😞( nekem a bf azt jelenti hogy az egyik csapat legyõzi a másikat nem zászlóhuzogatásról meg: szörcs még mindig szörcs meg még mindig szörcs end (fa)szomtájmz disztrój 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[IRAM] leader
nekem volt kozepben meg altalanosban a legjobb helyesirasom,de megse hasznalom itt,anyira mert mi ertelme van... olyan aki MO-n el es nemtudja az anyanyelvi nyelvet helyesen irni annak gaz,de nekem nem...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Daqing 32
Kubra 32
és még 2-3 új map
Songua elfelejt.
Mashturt, Jalalabadot és Karkandot egymás utánra kéne tenni, ne legyen köztük repülõs map. Daqingot, Wake-et és Kubrát szintén. Nem ártana egy Road Rage, esetleg Smoke vagy Blue perl.
Persze úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Mi a halálnak csináltam a statisztikát szerinted? Magamnak?
😊))
¥ xfire: kistekila
átszabod más fórumra 😊
¥ xfire: kistekila
A másikmeg, hogy ezt a problémájukat úgy megoldottam, hogy kérték ha ismerek a hugának a Jennifernek valami erõs karizmatikus sukárgyereket nem ismerek-e, mert az expasija egy állat(elmondásuk szerint a börtönben nyolcvanas karúakat baszott seggbe), szóval ajánlottam nekik OH-t, mert õ annak ellenére, hogy cingár megvan a karja 80 centi(igaz azt nem mondtam nekik, hogy hosszába) szóval örültek, hogy segítettem nekik és nem kisértek tovább öt percnél.SZóval ha a Lakatos Renátó és Márkó keres titeket én küldtem õket, fogadjátok õket szeretettel<#vigyor5>#vigyor5>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Most már jelentem jó!!<#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
[IRAM] leader

[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Hát ennyi.
Egyébként ez így, ha lehet, még sunyigecibb, ha belegondolsz.
Abban a tudatban írja, hogy én nem látom, csak mindenki más. Tipikus szõnyeg alatt kúszó kis pondró...
Egy pöttyet sem hat meg, ezért sem anyázok...
Valaki írta, hogy Fushe Passról menekülnek az emberek, hát nem így lett, még többen voltunk mint Daqingon.
csalodtam az IRAM szerverben,az elobb emilitettetek hogy nem 1oldalon jatszatok hanem kii kulon oldalra kerul nemde?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Azért írta be ezt, hogy lebuktasson mégse...hát sikerült 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sajnos szar az összes. 😞
Zsivagó egyszer átállította tök jól, aztán 3 nap múlva mentem fel és tök más mapok futottak és az admin jogom se volt már meg. :S
Amúgy Candys, Schlaktdfeltschlampen vagy hogy írják. 😄, gotland05, meg még 1 szerverre szoktunk járni a csúnya hordás bácsikkal, azok tényleg jók. Bár Csacsy-t az egyikrõl jól kidobták egyszer. 😄