Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon a songhua stalemate-en elkéne gonodolkozni, arra senki nem fog fel menni. Az összes pálya legfeljebb 32 es lehetne, és akkor pörögne ajáték is jobban kevés playerrel, mint egy 64-esen. És mondjuk player csalógatók lehetnének a booster packok, ha beraknátok azokat 32-esben.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jah...hogy ti nem tudjátok,hogy a Battlefield nevû játékról beszélgetünk,amiben alapból van jármû,sõt vab aki használja is<#hehe>

Ahha..most már étem...vagy mégsem<#fejvakaras><#help>

[IRAM] leader

schrank
ÛUAZ is legyen benne mert annyit fogyaszt mint egy repülõ ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mNzJean
Ferihegy 2 is legyen benn mert ott is sok az autó meg repülõ ....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
sarki kötelezõ mert ott sok autó van meg 2 heli ...

"Inkább kergetem körbe - körbe az ellenet mint kis szaron szopikaáljak!THX"
😮 😮 😮 sõt 😮
most akkor mégiscsak igazuk van Fujiéknak és egyeseknek nálatok tényleg az kell hogy 200pont legyen a kör végén a neve mellett és akkor boldog? 😮 neemáááár 😞( nekem a bf azt jelenti hogy az egyik csapat legyõzi a másikat nem zászlóhuzogatásról meg: szörcs még mindig szörcs meg még mindig szörcs end (fa)szomtájmz disztrój 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Herold
<#fejvakaras><#nemtudom>

atomboy
Koszi!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Ahha...Azt összeszedted.Most következik a hsz-ek szerinti beállítás,+ vedd figyelembe a klántársaid óhaját-sóhaját"(Sziasztok! Szeretném, ha 64 es re vissza állítanánk a pályákat! Így nem jó! Inkább kergetem körbe - körbe az ellenet mint kis szaron szopikaáljak!THX)".Egyszerû nem?<#mf2><#vigyor2>

[IRAM] leader

nandorb
lol... nyelvtan akarsz itt tanitani ne magyarazza mar...
nekem volt kozepben meg altalanosban a legjobb helyesirasom,de megse hasznalom itt,anyira mert mi ertelme van... olyan aki MO-n el es nemtudja az anyanyelvi nyelvet helyesen irni annak gaz,de nekem nem...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Herold
Véleményem:

Daqing 32
Kubra 32
és még 2-3 új map
Songua elfelejt.

Mashturt, Jalalabadot és Karkandot egymás utánra kéne tenni, ne legyen köztük repülõs map. Daqingot, Wake-et és Kubrát szintén. Nem ártana egy Road Rage, esetleg Smoke vagy Blue perl.

Persze úgyis azt csinálsz amit akarsz.

Herold
Magyarországot nagy M-el írják.

Herold
Songua mi a fasznak kell? Ne szórakozz már, azon senki nem játszik!
Mi a halálnak csináltam a statisztikát szerinted? Magamnak?

Herold
Road Rage? <#wow1>

Yan
Ennek szellemében kell újradefiniálni a globális preferenciák szerinti kapcsolatokat.
😊))

&#165; xfire: kistekila

Yan
ff - greasemonkey - script
átszabod más fórumra 😊

&#165; xfire: kistekila

Fujiryu
Hallod kicsávó figyejjé! Kézzeld el tegnap találkoztam Lakatos Renatoval amikor jöttem hazafelé és mondta, hogy szegény meg van szorulva, mert hengerfejes lett a lada 1500-asa és kéne bele hengerfejet venni, arra gyûjt a haverjaival hajnalban. Azt mondtam nekik, hogy nincs pénzem mer efogyott, de ajánlottam nekik egy csávót, biztos ismered, akinek vastüdeje van és nem kedvel engem, hogy annak a vastüdejét vigyék el a méhbe.Mondtam, hogy simán kaphatnak egy 1.8as injektoros bontott golf dízelmotort érte.

A másikmeg, hogy ezt a problémájukat úgy megoldottam, hogy kérték ha ismerek a hugának a Jennifernek valami erõs karizmatikus sukárgyereket nem ismerek-e, mert az expasija egy állat(elmondásuk szerint a börtönben nyolcvanas karúakat baszott seggbe), szóval ajánlottam nekik OH-t, mert õ annak ellenére, hogy cingár megvan a karja 80 centi(igaz azt nem mondtam nekik, hogy hosszába) szóval örültek, hogy segítettem nekik és nem kisértek tovább öt percnél.SZóval ha a Lakatos Renátó és Márkó keres titeket én küldtem õket, fogadjátok õket szeretettel<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
mostanában melyik szervereken lehet lealázni benneteket ? <#nemtudom>

Fujiryu
Már csak a szabályokat kéne modernizálni, meg nektek megtanulni adminolni és a legjobb szerver lenne magyarországon.(azonban azt még mindig nem értem minek kell erõltetni a 64-es mapokat, wake kellene az egyetlen 64es legyen a rotatioban). Operation Blue Pearlt is betehetnétek 16-osban azon is lehet játszani jól és a dragon valley és Fushee pass 32 is hányzik a listáról.HUNSon ott van mind a kettõ és általában tele van a szerver, mert az emberek szeretik, hiszen kevés szerver teszi be a maplistbe.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

nandorb
nekem RTM alap halozat kartyaval jol mukodott,amit kinal hogy rakjon fel az ember az szar... most veszem ma 1640GB-t elpaszolom a gepem a szervizbe holnap,kicsereltettem a dvd irot... es mehet a reinstall😊

Minden megoldva.PB,ping,alt-tab stb.Csak jáccani kell.Hiba a winfosban volt,vagyis inkább bennem,mert túl gyorsan akartam új win-t feltenni.Az enyém még amolyan "öszvér" volt.Félig Angol,félig Magyar és tuti RC.
Most már jelentem jó!!<#integet2><#vigyor2>

[IRAM] leader

De mér nem teszi be?Megint kihagytam valamit<#falbav>

[IRAM] leader

nandorb
nincs history,a szerver atekintoben ha jol ismerem...meg oldottad a ping-ed? mivel vhol. irtad reinstallalod a win7-etest?

[/url][/img]

[IRAM] leader

Piszkáltam kicsit a mapplist-ot.Hátha valakit érdekel.

[IRAM] leader

De azért arra még volt "erõd",hogy piszkáld az IRAM-osokat.Megint minden indok,bizonyíték,utána nézés nélkül.

[IRAM] leader

nandorb
hat bazd meg azt nemnagyon figyeltem mivel akkor ahogy emlitettem a szomszedban voltam...

OrionHungary
tetszett a tegnap esti lövölde az iram szerveren... <#eljen>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

nandorb
pars-on bannolva vagyok ha jol tudom,permanent meg reggebrol mikor commander voltam a hulye pars-sosok siman beleszaladtak az arty-ba... es lett excessiv teamkilling,nemtom mert hulyek az emberek bele szaladni az arty-ba plane a sajatba.

atomboy
Linket. Koszi. Remelem, editalhato mas oldalakra is.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sürgõsen szükséges allokálni a kultúraidegen akció-rádiuszt.

jappy
pars, sns, imkreuzfeuer, abc ohne.....

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Pár hete volt egy reinstall melóba, akkor ugrott a script. Akkor dumáltunk és írtam is, hogy ha továbbra is fasz lesz, visszateszem rá a scriptet, mert arra nem vagyok kíváncsi...
Hát ennyi.
Egyébként ez így, ha lehet, még sunyigecibb, ha belegondolsz.
Abban a tudatban írja, hogy én nem látom, csak mindenki más. Tipikus szõnyeg alatt kúszó kis pondró...
Egy pöttyet sem hat meg, ezért sem anyázok...

Herold
A kettõvel ezelõtti pályán, Daqingon mindkét oldalon volt IRAM-os, ha jól emlékszem.
Valaki írta, hogy Fushe Passról menekülnek az emberek, hát nem így lett, még többen voltunk mint Daqingon.

nandorb

nandorb

csalodtam az IRAM szerverben,az elobb emilitettetek hogy nem 1oldalon jatszatok hanem kii kulon oldalra kerul nemde?

nandorb
eh csalodtam bennetek gondoltam mire vissza erek a top 10-es listaban 1.helyen lesz a totyik😞

Herold
Épp ezért nem értelmetlenség.

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

gbc csabika
Csak azé' mondom, hogy most akkor sem tudnánk ott játszani ha akarnánk😊

gbc csabika
Nem vagy képben Mano😊 Amúgy igaz, amit mondasz, azzal kiegészítve, hogy Schlachton vannak az elképzelhetõ legfasszopóbb adminok sajnos. Idõrõl idõre bannolnak onnan vmi miatt. Egyébként Szedõvel az egyik kedvenc szerverünk, mert robban a saját akna.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Nem azt mondtad, hogy szûrve van nálad a hozzászólása? (van ez a script)

Azért írta be ezt, hogy lebuktasson mégse...hát sikerült 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
Meghal?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nem lepõdöm meg rajtad csíra.

Manoboy
Én meg se tudom mondani mikor jártam utoljára magyar szerveren.
Sajnos szar az összes. 😞
Zsivagó egyszer átállította tök jól, aztán 3 nap múlva mentem fel és tök más mapok futottak és az admin jogom se volt már meg. :S
Amúgy Candys, Schlaktdfeltschlampen vagy hogy írják. 😄, gotland05, meg még 1 szerverre szoktunk járni a csúnya hordás bácsikkal, azok tényleg jók. Bár Csacsy-t az egyikrõl jól kidobták egyszer. 😄

Herold
És aki nem veszi észre?

Ték!