• Fujiryu
    Most komolyan minek szóljak bele egy olyan vitába ami nem rám tartozik? Ha nekik az a jó, hogy a topik 2-3 havonta melléjük áll egy értelmetlen vitában amit ők hoznak fel, hát az ő dolguk enge miért érdeleljen? Elég nagy emberek és elég okosak hozzá, hogy felfogják az, hogy idejöttek ezzel a témával csak olaj a tűzre.Én már 3 nappal előre tudtam, hogy Kenny belépett az ukránokhoz, de direkt nem hoztam fel a témá a másik topikban és Kennynek is töröltem volna a hozzászólását, ha elkezdi.Ezzel szemben legnagyobb meglepetésemre a coRDHA hozta fel a témát itt, saját elhatározásából, amivel csak rontottak a saját helyzetükön.Most komolyan mire számítottak? Arra, hogy a többi ősbfes kemény anyázásától magábaszáll Kenny és örökre elmegy innen? Ez erősen nevettséges.Amíg nem képesek legalább ők felfogni, hogy az egyetlen megoldás, hogy levegőnek tekintik Kennyt és olyan vastag bőrt növesztenek amiről ez mind lepattog, addig ne várják, hogy akármi is megváltozzon...Ha most valóban azt hiszed engem nem érdekel a dolog, mert nem anyázok itt az első sorban és linkelek be képet gyökerekről akkor az csak annyit bizoyít, hogy nem érted miről van itt szó.Amit itt páran próbálnak csinálni az nem megoldás semmire...