Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[IRAM] leader
Jah,ha nem tudnád használni a keresõt,segítek,néha egy hájgnak is elkél a segítség.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
1 hete például azért dobtak ki engem 1 szerverrõl, mert repülõvel lõttem a helikoptert.<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
Na többek közt ezért is nem hagyjuk,hogy harcoljon a kommancs...nemtelen elõnyhöz jut.Ha mmindenki így gondolkozna,állandó commander váltások mennének csak.Van a játékban support,ammo-s stb. Használd azokat.
Ha valamit megendedel,akkor még többre vágynak...ez már csak így van.<#vigyor4>#vigyor4>
Jah és mikor beírtad,hogy nincs commander,akkor is sárga betûkkel jelent meg....hagyjuk már Ilonkát aludni jó??
Nálunk nem jár ban érte,mert elõfordul,Te is "csak" figyelmeztetve lettél volna,ha nem történik az ominózus beírás.Nincs xommander...sárga szöveggel...ezért repültél csupán.
De láttam késõbb vissza jöttél és így van ez jól.Nem akartunk kitiltani a szerverrõl(sõt másokat sem ilyen pitiáner hibáért)
[IRAM] leader
De én arra gondoltam amikor beírta Eugabesz, hogy
!b
Ezután még 4
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Figyázz, nehogy úgy járjatok mint mi.
[IRAM] leader
A DOME-seknek meg külön grat

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
[IRAM] leader
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
es olyan csaj veszi fel hogy mikor azt mondtam, hogy 640GB meg 32mb cache erre ja az vmi. flash pendrive? bammeg mondom neki az arat aszongya megbirom rendelni hat fasza....
A megoladás az volt ,hogy single modba beengedett , ott create new account , és azzal már fel tudok menni. De valamiért a régi accountomat nem szereti. Valószínü megsérülhetett a profilom mert Úgy másoltam be , majd ma délután próbálkozok még , de legalább tegnap már toltam egy kicsit. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget .<#worship>#worship> Azért jó lenne a régi profilomat megmenteni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az meg elég furcsa volt mikor azt mondtad hogy nálunk senki nem commanderkedett, meg hogy csak védekeztél stb.