• sydac
    na még1x utoljára... (zárójelben a fordítás, hogy mindenki értse mit szerettél volna mondani)
    "sry ha ok nélkül anyáztam, de tény hogy ti nem szerettek." majd ezek után :
    miért ne lagaljázhatnák? mit csináltálatok ami miatt ezt nem mondhatnám?
    (miért ne legaljazhatnálak le? Megmondjam, mit csináltatok ami miatt ezt mondom?)
    -ragequit warról.
    erre nincs mentség, még akkor sem, ha az épp a TSen lévő inaktiv és próbaidősök játszottak többségében. DE kapaszkodj meg : ez nem tesz senkit sem legalja emberré... ahogy TE sem válsz legalja emberré mikor Kegyetlen meg Fityó szarrá szopat repülővel és te abban a pillanatban lelépsz a szerverről amint a halálaid száma meghaladja a pingedét
    -3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
    (3-an próbáltatok statpadd-olni rajtam publik közben, de amint felélesztettek, többször egymás után lelőttelek titeket -ez nagyon nehéz fordítás volt, kb. mintha a Gyűrűk urát olvastam volna eredetiben-
    Ez ha jól tudom ez rögtön az után történt, hogy itt az SG-n baszogattál pár embert akiknek ez nem tetszett, és ahogy hallottam a TS-en nem éppen te voltál az aki jól szórakozott a dolgon :D (ragequit -micsoda ÜBERPRO szó- a következő körben :D:D:D)

és végezetül csak neked:
    fel én adom most kommunációk weled te. kelljen nekem megnemvédenem klánt megint, nekd kell reskened más szorakózást.
    Noob, ha akarod neked elküldöm privátban...