Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
Landorban nagyobb a motiváció :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ménem te lettél bc2 házigazda?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
Max csak úgy tudom megoldani, hogy mindig rá kell kattintani az eltüntetéshez. Greasmonkey-s cucc azért jobb, mert az képes eltárolni a böngészõben a beállítást.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Ezzel mindenki elõtt tudom csak kitiltani a topikból, azt meg nem akarom.

OrionHungary
ja tuti rohadtul be van szarva tõled <#idiota>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
van egy másik megoldás is csak azt a hosszú címbe kell illeszteni
itten van

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

A grízmánki nem telepíthetõ au új firefoxra...

Yan
greasemonkey-t letöltötted?
ha igen, és ezt is telepítetted, lépj ki-be

&#165; xfire: kistekila

Nem megy sajna az új firefoxal...

honnan tudná? :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Manoboy
A Pub-ba inni szoktak te <#lama> !! <#vigyor><#vigyor>

schrank
el-alamein ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ha "pub" -ozol , akkor sört kell inni , nem kempelni te kuki

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

McKenny
maradj csönbe,ha már saját accoddal nem mersz irni.(igy nem tom kit kell elsõsorba lekempelni ha pubozunk:D)

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Yan
firefox => greasemonkey => a linkben le van írva ;)

Running
<#vigyor> - ez jópofa

Yan
nem olyan rég írtam hogy van vmi ilyesmi :)
de neked jár a sör a következõ bf-talin érte, hogy megkerested
/túrom is fel/
<#worship><#pias>

ez azé is lehet,hogy vagy a hang-felvételt vagy a lejátszást nem ismeri fel a játék...ott kereskedj.(vagy nem lehet,ebben most bizonytalan vagyok)

[IRAM] leader

SigS
Köszönjük...végre megoldódna gyökerek kifüstölése <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

0Fritz0
<#eljen> Jóféle

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zsír, hogy kõ használni?
Dzsó! nem akarod egybõl beépíteni ide? :-)

nyavajgok mégegyet.

hibakép

elkezdem instalálni és a mikrofon beálitás után egy üres ablak fogad igy nemfejezi be az instalálást.

dee a játék elindul a problémám az hogy igy nemtudok patchot telepiteni mert az irja hogy a játék nincs telepitve ill, nemtalálja.

probáltam vista kompatibilást beálitva de mint hiába, azt is hogy a temp bõl kimásoltam az install fileokat és bemáásoltam a bf2 mappába akkor is ugyan az volt a szitú, szoval kivagyok ettõl, segitsen már alaki léci<#help>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

koschwarz

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

mCkennny02
unlow<#lama>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

OrionHungary
egy alternatív megoldás <#nezze>

script itt :)

furnace filter sackblowing compressed air a distributor's building<#idiota>

Manoboy
Köszönöm. :)
Nem kell olyannak lenni mint KeFu.

OrionHungary
Az elsõ nap az iskolában nagy lépés, hatalmas változás minden kisgyerek - és persze szülõ - életében. A legtöbb leendõ elsõs örömteli izgatottsággal készül, hiszen végre õ is a nagyok közé fog tartozni.

gbc csabika
Hogy van angolul a "kemence filter zsáklefúvató sûrített levegõ elosztó építése"?:)

mackosajt
Nekem alapból nincs kedvem dumálni veled. <#banplz>

Az iphone meg ma már gagyi, nem menõ.
Amúgy szerintem itt senkit nem érdekel, hogy honnan és mivel írsz. Csak ne írj.
Csak neked!

Ezt meg készítsd el.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fujiryu
Iphonerol nincs kedvem dumalni veled, szoval pls olvassad vissza a topikot es probald meg ERTELMEZNI amit irtam.Meg vegre megtanulhatnad felfedezni az ironiat masok mondandojaban :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Csak nyaron, mert kell a pluszpenz, hogy legyen mibol elni telen :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mackosajt
Nem nézel le senkit, csak most is azt teszed.
Miért próbálsz "sértegetni"?
Nem veszed a lapot, hogy úgysem fogok úgy beszélni veled, ahogy szeretnéd? Hogy MEG TUDD ÉRTENI, nem fogok anyázni veled, és nem küldelek el bele sem.
Csak szépen megkérlek, húzz a topikodba, és ne papolj itt a segítségrõl, miközben te is leírtad, hogy mit fogsz tenni a kérdezõkkel.

Ha ezt nem érted meg, akkor sajnos a te készülékedben van a hiba.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Zerénd
"amúgy jaó reggõlt"
Nyád!

Mekeke! Húzd szét a farpofáidat, hogy fudzsi kényelmesebben befarkalhasson neked, és húzzatok át a hájg topikotokba ti überpro vérgémerek!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
hajnal 1 bameg akkor fordultam a másik oldalamra:)
vendéglátásban melózol ?

amúgy jaó reggõlt pájinkásan<#zavart2>

Fujiryu
Én sose néztem le azokat akik hetente egyszer játszanak és csak a funért.

Sajnos veled azért nem lehet értelmesen beszélni, mert egyszerûen nem érted mit ír a másik :)

Herold
Szegény Fuji, jó melege lehet... <#eplus2>

NA jó meggyõztél.Bár nem akarok akkora közösség építõ lenni mint fu vagy ke...de lehyen.Nem nagy vasziszdasz.Ha beérsz a játékba már fut a PnkBstrB.exe ugye...na nyomsz egy alt+tab-ot aztán ctrl+alt+del-t,majd folyamatok..megkeresed a PnkBstrB.exe-t nyomsz rajta egy jobbost és beállítod a prioritást normál felettire.Ennyi.Engem utánna egyszer sem donott még ki.Jah és win 7 professional-om van <#ejnye1><#integet2>

[IRAM] leader

Promi
izirajder ocsem
Manoboy
Jó uram, én csak a kapott anyagot nyilvánosságra dobtam, hogy ne kelljen letöltenie külön senkinek. Amennyiben esetleg van kedved össze állítani egy kis segítséget, vagy linkelni nekem egy hsz számot, ahol az írásod van, úgy szerkesztek belõle egy mindenkinek használható valamit. <#wink><#hawaii>

Promi
mackosajt
neked miért nehéz megállni, hogy leírd ide ugyanazt minden alkalommal?

Amíg nem kezdted el ezt az általános lenézést, még úgy gondoltam, értelmes ember vagy. Aztán lenézted azokat, akik csak hetente néha játszanak, és akkor sem profin tolják. Ezut jöttél az eredményeiddel, a válogatottal, ami megszûnt, és osztottad/osztod az észt megállás nélkül.
Kenivel is barátkozol, holott egy értelmes mondatot is 3dik nekifutásra tud leírni, mert a skill mindenek felett áll nála.

Szerintem ha nem akarnád megváltani a világot, mindenki jól járna. Nem ugatna le senki amiért leírod ide minden alkalommal, hogy itt mindenki köcsög, senki nem segírt, mindenki láma, közben meg Te írtad le, hogy ha valaki segítséget kérne a topikodban, törlöd. Most akkor ki a köcsög?

Hagyd abba az "okoskodást", és kicsit nézz magadba.

Matteo: azt azért megnéztem volna, hogy Kenny miként segített volna 1.5 ranked-et elintézni.

ui: remélem ebbe is beleköt Fuji...

schrank
nekem ez szórakozás de amikor publikon ott voltatok nem ájultam el tõletek, a te tudásodat meg láthattuk aix-ba "... és akkor az erdõbõl kijött két rakéta"
<#taps>
amúgy 1.5-nél is használható lett az AA úgy hogy valszeg a skilled nagyrésze a semmibe veszett <#mf1>

Metalmilitiakid
+1(remélem érted)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

McKenny
ne számíts sok jóra,ide járók 80%a 4év alatt nem "jött bele".
sok a <#lama>errefele<#mf2>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Metalmilitiakid
- eleinte furcsa lesz hogy 3 heccsát 1 halál

Eleinte furcsa lesz hogy sok fegyverrel lehet 1 hit HS el ölni , CS ben kevesebbel lehet talán :D
-furcsa lesz hogy nem kell vásárolni
-nem kell megvárni a kör végét hogy szüless
-viszont a kanyarugrás skill (ha van) a claymore ok ellen egész hasznos

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
a cs szkill roszabb a bf-ben mint ha nem lenne semmi <#hehe>
- elõször is szédülni fogsz a nag nyitott tértõ
- a heliben rosszul leszel
- állandóan anyázni fogsz, hogy miért nyírt ki egy tank pedig te sniper voltál
- nem fogod tudni hány pont kell ahhoz hogy zoom-olhass
- az uav képernyõre azt fogod hinni hogy egy titkos csít ami csak neked sikerült aktiválni úgy hogy még pb sem veszi észre
- nem érted hogy az usmc-ben miért négerek az AT-sok
- eleinte furcsa lesz hogy 3 heccsát 1 halál

gviski
Na ez jó hír, most kezdem el nyomni a BF2-t és jó lenne magyarokkal játszani, remélem a CS Source skill jó lesz ide valamire :D na majd bele jövök :D

Virtual SimRacing

Nem lehet, hanem biztos.

Ha a mindEnhAtó is úgy akarja, a héten átállunk.
gviski
hi all!

Az lehet hogy a magyar szerverek (EA HUN) nincsenek még frissítve 1.5-re?

Virtual SimRacing