• Fujiryu
    Nem azért nyitottam mert ide nem akarok írni.Hanem mert Beers és a haverok úgy érezték, hogy muszáj megosztaniuk 2000+1edszer is, hogy ők nem akarnak továbblépni és a haverok miatt játszanak.Azt áruljátok már el, hogy minek kell ezt minden alkalommal leírni amikor arról van szó, hogyan lehet feljebbjutni a publicszintről(ha nem írod le akkor is nagyon jól tudjuk).

Érdekes módon volt 2-3 ember akit érdekelt amit írtam és olyan is volt aki nem kezdte el leírni, hogy őt nem érdekli, mert SIKERÜLT felfognia, hogy nem neki írtam a hozzászólást.Ha erre rájönnétek és felfognátok, hogy ez a topik nem csak azoknak van akik csak publicolni akarnak, hanem azoknak akik ezzel a játékkal játszanak és ez a játék érdekli őket akkor lehetne lenyugodni és továbblépni.Azért mert te nem akarsz valamit, attól még más akarhat.Ezt kéne felfogni...

Nem értem miért olyan nehéz megállni, hogy ne írjátok le minden alkalommal a szövegeket és miért nem tudjátok egyszerűen átugrani a hozzászólást és hagyni, hogy esetleg olyanok szálljanak be a beszélgetésbe akiket érdekel...