FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LordMatteo #163667 Na akkor tisztázzunk valamit, a félreértések elkerülése végett! Az, hogy nagyrészt Fuji javaslati alapján van konfigolva a szerver, még nem jelenti azt, hogy barátok vagyunk (tudom Fuji lelked összetörött :D), én segítséget kértem itt, ebben a topicban, hogy szerintetek hogyan menjen a szerver, Fuji reagált érdemben, érdekes, másoktól, akik a közösséget építik, normális választ nem kaptam!
Fuji: Igazából az egész SG-t, hájgostul, sima topicostúl hagynom kellene, és foglalkozni a saját csapatommal, de vagyok olyan fasz, hogy megpróbáljak értelmesen beszélgetni az itteniekkel is...
Mindenki: Az a baj, hogy az itt fórumozók el vannak telve attól, hogy ők már mióta játszanak, meg minden, és ezért ahelyett hogy közösen "munkálkodnának" egy magyar közösségen, inkább egymást, meg az újoncokat oltogatják...Amíg ezt a viselkedést se az elvileg tapasztaltabb idősebb korosztály, sem az elvileg tisztelettudóbb fiatalabbak nem tudják levetkőzni, soha nem jutunk/juttok tovább ennél a szintnél...Ennyit akartam, sry, ha valakit megsértettem, de én ezt látom.