• LordMatteo
    Srácok nem azért, minden tiszteletem az idősebbeké, és a jobb játékosoké, de nem érzitek nevetségesnek, ahogy itt osztjátok egymást? Néha feljön a vitatéma hogy szar magyarközösség meg minden, hát basszus csodálkoztok, ha a nagy és ősi SG-n ilyen az alaphangulat? Mintha 13-14 évesek írnának ide.

Lehet itt hibáztatni Kennyt meg Fujit, vagy a másik oldalról Jagékat, de én amióta olvasom a fórumot (régebb óta, mint regisztráltam) itt csak a folyamatos vita megy, értelmes társalgás ALIG. Sajnos nem veszitek észre, hogy azokon kívül, akik ide írnak, mindenki nagy ívben kerüli az SG fórumot...A csapatok és az emberek is egyénenként egymást osztják, nem csoda, ha jön valami újonc, meg le van anyázva nagyrészt. Érdekes, engem is idegesítenek, meg minden, de mivel hazai szinten a második legnagyobb Bf fórum a miénk, van annyi türelmem, hogy segítek nekik...Lehet jönni hogy ki hány éve játszik, az utánpótlást jelentő új embereket nem kellene elüldözni...

Nem szeretnék senkit sem megsérteni, de ennél finomabban nem tudom leírni...lol