• Fujiryu
    Miért csináltam a topikot?

Mert elegem van a 30 éves családapákból akik itt osztják az észt, hogy ők mennyivel többek mint én, mert szült a feleségük egy gyereket.Hetente 3szor leírják, hogy nincs idejük játszani csak a trásaság miatt publicolnak.Jófej apa az ilyen.Az én apám sose ült le a gép elé este, hanem elvitt minket sétálni moziba vagy játszott velünk activitit átmentünk unokatesómékhoz, sose volt az, hogy leült a gépelé, hogy más hasonló emberekkel játszon mert fontosabb nekik.Pluszpont nektek, hogy pár kocka miatt leszarjátok a saját családotokat.Én 16 éves és 2.os gimnazista voltam amikor napi 3 órát játszottam.Valóban egyértelmű, hogy téged illett a tisztelet, mert a családodra nem marad időd, mert dolgozol és a szabadidődben játszol.Szánalmas aki ezzel példálozik.

Én nem azért lettem jó mert napi 7-8 órát játszottam és egy sötét sarokban csorgattam a nyálam.Hanem ugyan annyit játszottam mint itt az átlag, csak azt nem publicon hanem éles waron.Ennyi a különbség ettőnk között és örülnék ha ezt a kocka nyálcsorgatós képet elfelejtenétek, mert nem mindenki az aki játszik egy játékkal.

Büszkék lehettek magatokra, hogy egyszinten vagytok Orionhungaryval aki 2 hete próbál rávenni, hogy verekedjek vele a szabadságtéren...

gg és remélem azért a nagy egymás tisztelete és faszszopkodásaközben rájöttök, hogy tulajdonképpen nem az a szánalmas aki abban a 3 órában amíg játszik egy célért küzd és azt eléri, hanem az aki abban a 3 órában minden nap ugyan azt csinálja cél nélkül és a gyerekeit hanyagolja...Nem játszottam többet mint Boxer vagy SauerSig, mégis én vagyok a szánalmas kocka.Ezzel a hozzáállással csak magatokat minősítitek...