Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Hát te tényleg bohóc vagy. :)
Remélem az általad írottakat azért te sem hiszed el.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nemáá, most szenvedtem fel a játékot megen. ha már nem lesz bf43 idén, valamivel el kell tõteni az idõt. bf42 uncsi már.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
szerdzsi megúsztad a kormolást ...<#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
Én tegnap felmentem a magyar szerverre 3 hónap kihagyás után és tapasztaltam, hogy ez a játék még mindig nem éri meg, hogy visszaüljön az ember minden este a gép elé.Fõleg nem egy magyar szerveren.A tegnapi mókázás elég volt minimum egy hónapra nekem ebbõl a csodából :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Hát nem fog tõle magától eltalálni senkit...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx +szy

ha nem mûködik az exe fájl elérési útvonalát is átírhatod és akkor úgy indítja az egészet.

na, melyik szerveren lehet bénázni?:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ez csak a rakettákra van hatással?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Hát kíváncsi lennék arra a listára...

Rólad az utolsó emlékem az, hogy egy pcwn írod a csetbe, hogy buzi zsidó atwe, meg hogy a többieknek könyörögsz, hogy ne spawnoljanak le, mert úgyse tudnak lelõni minket és csak több freg nekünk.Ja meg, hogy mi ne lõjünk ezt is kérted...

köszi:)

Promi
Mar keszitem is a f@rkam<#hehe>
schrank
ha sikerül nekem is ezzel a módcerrel a lapostv felbontást megcsinálni akkor elintézem nekd szerdzsínyó elsõ éjszaka jogát ... <#hehe>

Fujiryu
Na igen, ez a legfõbb érv amit ki tudtok hozni magatokból.Elég elõny az, hogyha az ember elhiszi, hogy jobb lesz tõle.

havercsotány
Alzheimer-kórosok jogtalan elõnyhöz jutnak, ebben a játékban<#banplz>

OrionHungary
még azt is kaphatsz ha szépen megkérsz <#hawaii>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

McKenny
írjuk azt hogy próbálják ki mindet mert "sokat" számít, leglább ellesznek vele pár napig:D

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Promi
"c:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001 vagy 002\Video.con totalcmd F4 szerkeszted es at irod az alabbi sorokat.

VideoSettings.setResolution 1280x1024@60Hz
McKenny
megpróbáltam egyszer régen egy ilyen "no-recoil" makrót de még rosszabb lett a szórása a fegyónak.Pró sniper videkben lehet látni hogy amikor lõ a puskával utána egybõl fél sekundom alatt elõveszi a pisztolyt és lõ a pisztolyból is oda ahova elõttte lõtt a távcsövessel ennek a makrónak lehet értelme de több nincs amit én ismerek.

Fujiryu
Egyszerûen kényelmesebb.Talán az egyetlen elõny, hogy sokkal mozgékonyabb a rakéta, de igazándiból ennek olyan kevés helyzetben van haszna, hogy nem számít.Egyszer láttam még amikor a tv rakéta kilóméterekre elment, hogy egy svéd csávó saját magát tvzte ki, mert nem tetszett neki a pilóta publicon.Kb ennyi haszna van, meg, hogy plusz egy dolog amire fogni lehet.A helizésnél az, hogy hogy tvzel az csak egy része a dolognak, kb 20%-ot ha számít, mert általában egy szinten felül mindenki ugyan úgy tvzik és nem az dönt, hogy makrózol-e vagy sem, hanem az, hogy hogyan helyezkedsz, mert ha nem tudod eltalálni(makróval vagy anélkül) 10-bõl 10szer akkor komoly gondok vannak és waron ne ülj helibe, mert csak szopás lesz belõle.A helizés legkisebb része a tv rakétázás.Sok múlik rajta, de nem az a legfontosabb :)

hogy is van az a monitor felbontás átbizgentyûzés?<#fejvakaras>

havercsotány
engem úgyse szedtek le, mert egybõl lelépek a szerverrõl <#duhos2>

McKenny
<#banplz> mutass scrent

0Fritz0
Hogyha semmilyen elõnyhöz nem juttatja a játékost, akkor minek írják be és minek használják az emberek?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

McKenny
ma lesz korda ellen 8v8. Sajnos csak infantri mapp lesz. De lagalább SL leszek.felfogom venni, majd lehet belõle flémelni..:D

OrionHungary
leírhatom azt a pár nevet aki 10-bõl 9-szer leszed engem infantriban a magyarok közt de se te se a kis padavanod nincs köztük.. ammúgy másfél hónapja kb heti 2szer játszom mert csak mobilnet van otthon amivel nem lehet játszani olyan szar a ping, multkor a haveromnál csak odaültem a gépéhez 2 órára és úgy bukdácsolt elöttem a kis kenny <#mf2>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

én nem értek ezekhez, nekem aztán mondhatod:D csak 1 kérdés. ha valaki olyan ügyes, akkor minek használ bármit is? nyilván elõnye származik belõle azért... hogy most ez tiltott e vagy sem, már nem is fontos :)

schrank
tik most infratyiról beszéltek ?

Fujiryu
Szerintem az lényegesen fontosabb, hogy akiket tegnap belõttél azok nem azzal kezdték, hogy csíter vagy meg makrót használsz...

Fujiryu
Érdekes módon ellened mindenki benyeli az aludtejet, csak point akkor nem amikor játszunk ellened...Az, hogy egyszer lelõsz valakit az nem éppen az, hogy benyeli az aludtejet :)

McKenny
mióta rage quitoltatok war közbe...leszarom mit mondtok lowskil vényes banda...
Gyalogos harcba nem lehet makrózni ,csak ha sniper vagy.
Tessék itt van az a cucc ami miatt szinesen irja ki a megöltek névét.
Ettõl se leszel jobb.Maradsz ugyan az a pubbob.Nem értem mit vársz magadtól ha csak publikozol, minek sirsz ha lelõllek? Tegnap bann után játszoottunk Unreallal igaz hogy kikaptunk mert csak én meg Rosmondi volt az aki a elsõ line-upban is játszik de ttõl függetlenül szépen belõttem egy olyan teamet aki nemrég CB elsõ volt:1,2.

Fujiryu
Szerintem nem.Mint mindent ezt is meg kell tanulni használni, hogy elõnyt jelentsen.Amíg nem tiltják valahol addig szerintem lehet használni.Meg szerintem heliben abszolút nem számít.Nem azon van a hangsúly helizésnél, hogy hogyan kattintgat, hanem hogyan helyezkedik mikor lõ és hogyan céloz.Persze ez egy nagyon jó kibúvó, hogy azért jobb mert makrózik és a téma lezárható...Ez a baj az itteni emberek többségével, hogy a hibát a legkevesebb esetben keresi saját magában.Vagy a grafikai beállítások a szarok, vagy a gépe nemmûködik esetleg az internete szar és ha ezt mind kivédte ott az aduász: BIZTOS AZ ELLENFÉL CSAL...Az persze eszébe se jutna, hogy esetleg neki szarok a reflexei és lejjebb kéne venni az egérérzékenységen, mert nem bír célozni és azért nem talál el senkit, vagy ezért nem tud TV rakétát irányítani...Csak a szarrágás és a csíterezeés megy, de ebbõl nem lehet fejlõdni és tanulni és ezek után vannak a flémek, hogy nincs NC és így meg úgy...Ezért idegesítenek engem egyedül az ilyen csíyterezõs szar történetek, mert pl anno amikor volt a tweakelés.Arra is csomóan rámondták, hogy csalás egybõl.Pedig az egész arról szólt, hogy a neted hibáit próbálja kijavítani.Semmi plusz sebzés, semmi segédcélzás/kisebb recoil.De ugye az is csalás egyesek szerint mert elõnyt jelent...

OrionHungary
ja sose hallot róla senki csak te meg a 3 profi barátod... hülyegyerek...

kennyivel meg játszottam tegnap elött amennyit ugrál már azért kidobják a szerverek felérõl... ettõl függetlenül benyelte az aludtejet mikor összefutottunk <#vigyor1>

schrank
hasonló a dolgozószobám...

elõnyhöz juttat?

Fujiryu
:)

De ettõl függetlenül akik fikázzák és csítertkiáltanak nem lesznek jobb játékosok.Nem fogja meg a pb és ha waron találkozol vele nem mész semmire a sírással.De persze lehettek magyarok is akik semmi mást nem tudnak mint sírni, csíterezni és keresni a kifogásokat.Ez is egy szint :)

Herold
ill modositásaid vannak, látszik h akit megölsz nagyobba irja ki... ennyi
Ez mióta illegális? A PB szûri?

havercsotány
a pucamérete <#hehe>

Bogdogege
És mi az?

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fujiryu
Most nehogy már azért nevezzetek valakit csíternek, mert nagyobb betûvel írja ki a killt a játék...

Egyébként meg dumáltok itt a macrorol össze vissza de azt se tudjátok mi az :)

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

tonyr
*skills

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
nem witatkozásképp, de makrokért kaptál kick-et elötte...
ill modositásaid vannak, látszik h akit megölsz nagyobba irja ki... ennyi
de a te dolgod engem nem zawar ha neked igy jo, akko csináld...
"no cheat, more skill"
"only sheepz need cheat, but he afraid from our skill, kill them all"

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
nem csoda hogy senki nem mer lehajolni elõtted a zervereken <#mf1>

utóbbi állításod kijavítanám, mert a Forgotten Hope2 pl nem könnyû és még jó is.<#crazya>

<#gonosz1>

HTS s3rg1nh00
ez tevagy<#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
és ez akkor mi ?! <#vigyor5>

HTS s3rg1nh00
kikérem magamnak
nincs webkamerám
<#vigyor5>

HTS s3rg1nh00
na igen,ezért bátorkodtam a végén elõhozakodni a shotival,az úgyis beteríti a fél képernyõt,bárhová lövök még 2v2-ben is eltalálok vele valakit<#hehe>