FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LordMatteo #162907 Sziasztok
[Dome]LordMatteo vagyok.
Fuji! Általánosítasz. Lehet, kicsit későn, de pl mi kiállunk rendszeresen a VeNY ellen, és minden egyes alkalommal kurvára kikapunk, de próbálunk tanulni belőle, mert másképp nem lehet, csak ha erősebb csapatok ellen toljuk, és ha lassan is, de megy. Megértem, amit írsz, jó gondolat, hogy próbáltok tenni valamit a többiekért, de ezt úgy nem lehet, ha csak a legtöbb csapat által elkerült SG-re írtok...Én így látom.
Livius! Ment PM.
Kenny: Nem most lettél bannolva, de megmondom, miért lettél: elég érdekes infókat kaptunk arról, hogy milyen programokat használsz a játék mellé. Ha ezt itt, vagy PM-ben sikerül tisztáznunk, akkor leveszem a bannod, és nem kapsz újat, ha a szerver szabályai szerint játszol (már amikor megy).
Ranked szerver: Srácok, most nem azért, de nem kerül pénzbe, ha ranked jogokat akartok...Kell hozzá egy saját szerver gép, amit tudsz üzemeltetni, illetve egy, az EA-nál (nem a magyarnál...) regisztrált IP-cím a gépre, aztán BF-et rakni rá...Ennyi.
Viszont mint tudjátok-nem tudjátok, van két szerver. Az egyik a miénk. Várom az ötleteiteket, mit óhajt a nagy BF2-es közösség...Komolyan gondolom.
Üdv