• Fujiryu
    Eléggé sajnállak, hogy csak ennyi jött le neked a mondandómból.A Herold szintű emberektől vár az ember ilyen választ.

Azt meg végképp be kéne fejezni, hogy mindent magatokra vonatkoztattok.Egyértelmű, hogy nem neked írtam, illetve nem vonatkozik rád a dolog mert te nem játszol naponta.Azért írtam az elejére, hogy aki naponta játszik, mert azokra vonatkozik és nem érdekel a 30+os családapák véleménye akik egyedül azért járnak ide, mert olyan szánalmas az életük, hogy 30+ évesen is itt vannak a barátai.Egyszerűen ha nem vonatkozik rád nem értem miért kell leállni vitatkozni.Sokkal egyszerűbb lenne a dolog, ha csak olyanokkal kéne vitatkozni akiknek tényleg szólt a dolog és nem olyanokkal akiknek egyáltalán nem...

Engem rohadtul nem érdekel, hogy te mennyi energiát akarsz és hova fektetni.Ahogy azsem érdekel hány gyereked van és mit csinálsz a szabadidődben.Nem értem miért kell gáncsolni amikor összesen annyit akarok elérni, hogy akik képesek lennének rá feljebbfejlődjenek egy átlag publicos szintjéről...Persze máskor meg megy a rizsa, hogy a HEG szarik a többire.Nem szarik csak már unja az ilyen 30+ éves emberekkel való vitatkozást, akiknek nagy csaláádapaként nincs jobb dolgu,k mint egy online játékról szóló topikban kifejteni, hogy őket mennyire nem érdekli a játék és csak a társaság miatt jár ide.Járj ide amennyit akarsz, de értsétek már meg, hogy nem kell mindig leírni, hogy te a büdös életbe nem akarsz feljebblépni a publicszintről, mert nincs rá időd.Elsőre is sikerült felfogni nem kéne naponta leírni...