FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
No , ma volt szerencsém jástszadozni ezzel a szépséggel XBOX 360 on , hát szép játék lesz , ha ezt megtartják PC re is . Kicsit furcsa volt néhány sebzés rendszer , pl. tankkal a csávó válla felett 5 centivel meglőttem a betonfalat a csávónak semmi baja ... , meg ha minden igaz automata gyógyulás lesz ->nem lesz medic kaszt . A másik érdekes dolog hogy a zászlók igen gyorsan le-fel mennek, egyedül olyan mintha Hotelt huznánk 3-4 en ! Járműpark kissé szegényesebb , de hát ez várható volt . A pálya rombolhatósága kiváló , egészen az alapig le lehet a házakat venni , viszont ami érdekes hogy a .30 as géppuska 2 golyóból dönti a pálmafát . A kezelést viszont remélem jobban megcsinálják mint a control padon mert ott elég kusza volt a különböző fegyverek használata , ja és fegyver érdekesség a SMG kel nem lehet célozni , csak közelíteni , mint a sörétessel BF2 ben. A repülőkből nem fogy ki soha a lőszer , 2 bombát dobhatunk , az is kb 10 mp ként visszatöltődik , szóval a felszállópályát egyszer látjuk ( a javítást nem próbáltam hogy javít-e) . Van viszont egy érdekes radar féle jelenség a repcsikben , ami mutatja hogy van e repcsi a közeledben és merre , pl . repülsz és egyszercsak megjelenik egy piros repülőgép ikon a jobb sarokban akkor arra van (ezt se értem igazán ) . Maga a játék feeling az király , a Squad ra születős rendszer megmaradt , de mintha bármelyik tagjára lehetett volna születni , de ebben nem vagyok biztos . A meghalás az igen király , attól függ mivel voltál , meg mivel öltek , csak összeesel , kirepülsz a kocsibol a robbanástól , a tankból is szétszálsz, a rakétavetőtől kicsit felemelkedsz és megint összeesel , a mások kasztját szintén fel lehet venni ,ha meghaltak és itt már nem kell pár mp t várni azonnal lehet . Hát kb most ennyi , ha vmi még eszembe jut leírom !
ezt írta milka 7th belső fórumba