Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Amúgy a rendszergizdakénti mókán kívül semmit nem csináltam vele, és nem dobál ki a pb.
Na, de úgysem akartam segíteni senkinek sem, mert az itt nem menõ, csak manó.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
De megkérdezem neked vazze,ha nem megy a keresõd :P
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
www.czekoart.hu
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
De azért megnyugtató, hogy pár beszólással ennyire központi téma lettem a plebs körében <#vigyor5>#vigyor5>
15:16 extramagascsaj: a te szagodat
15:17 takysoft: XDXD
15:22 Különc: csõ schrank
15:23 schrank: nekem csak azok a testrészeim kellemetlen illatúak amiket belõled húztam ki :DDDD
15:25 Metalmilitiakid: fuji arca elég erõs neked ? :D
15:29 schrank: milyen értelemben ? mondjuk fuji meg az értelem nem fér meg egy szövegkörnyezetben :DDD
<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerelmi matematika
okos férfi + okos nõ = szerelem
okos férfi + buta nõ = viszony
buta férfi + okos nõ = házasság
buta férfi + buta nõ = terhesség
Munkahelyi matematika
okos fõnök + okos beosztott = haszon
okos fõnök + buta beosztott = termelés
buta fõnök + okos beosztott = elõléptetés
buta fõnök + buta beosztott = túlóra
Vásárlási matematika
A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van.
A nõ csak fele árat ad azért, amire nincs szüksége.
Általános összefüggések és statisztikák
A nõt addig aggasztja a jövõ, amíg férjhez nem megy.
A férfit addig nem aggasztja a jövõ, amíg meg nem nõsül.
Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ.
Az a nõ sikeres, aki talál ilyen férfit.
Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy
kicsit szeretned.
Ha boldog akarsz lenni egy nõvel, nagyon kell szeretned, és ne is
próbáld megérteni.
A nõs férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált.
A nõs férfi nyugodtan megfeledkezhet a hibáiról; fölösleges két
embernek észben tartania ugyanazt.
A férfi ugyanolyan külsõvel ébred, mint ahogy lefeküdt.
A nõ külseje éjszaka romlik.
A nõ a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved.
A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nõ nem fog megváltozni, de téved.
Minden vitában a nõé az utolsó szó.
Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
"Monica: Te Joey, ez a mondat mi akart lenni eredetileg?
Joey: öömm... Két tisztalelkû ember nagy szívvel.
Chandler: És ebbõl lett az, hogy "Higénikus pszichéjû homo sapiens duó termetes aortapumpával"???"
A nõi ivarú szülõd te homoszexuális! :DDD
Hm. Homokekszuális nem jó mert hosszú, buzi szvsz jobb mert rövidebb idõ alatt le lehet írni! :)
nem úgy tûnik
www.czekoart.hu