FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GamerKing #162051 Hi-hi!
Pár órát nem vagyok itt és lanyhul a tempó? Ugyan már emberek!
Csapjunk a húrok közé! :) Nagyon örülök hogy közelednek az álláspontok. Külön köszönöm neked Fuji amit Dávidról írtál, nagyon olvasmányos gyakorlatilag egy CV-nek is elmenne, vagy kiváló szócikk lehet majd belőle a Magyar-BF-KI kicsodában. Azt még mindíg nem tudom megemészteni hogy nem nyomjátok végig az inf-it sem, de egye fene, abban igazad van, hogy senki sem törte magát annyira hogy betámadjon ezzel tieteket avagy Dávidot. Mindegy, ez a hajó már elment...
Viszont hogy ilyen jól elcívódtunk itt egész nap remélem annyi azért tudatosult bennetek (vagy TIbennetek így biztos átmegy) hogy egy ilyen jellegű megmérettetéshez egyedül kevesek vagytok, hiába a skill. Uh. kérlek add át Dávidnak is hogy legközelebb ne átalljatok megkeresni pár embert, még ha ULOW is. Mert egy national vagy country jellegű esemény az mindannyiunk közös ügye és abban viszont nem értünk egyet, hogy ha mindenki elver akkor annak nincs értelme. Szerintem igenis van értelme, másrészről pedig soha sem tudhatod mi fog történni, maximum következtetni tudsz bizonyos keretek között.
Annak külön örülök, hogy a pro-elit és a publiklámák + a mid-low (röhejes skatulyázás) játékosok között ma kilakult valamiféle kommunikáció, még ha flémnek is indult.
Uh. ezennel az ülést berekesztem!!! (de ha nagyon akarjátok folytathatjuk :P )