• GamerKing
    Kenny!

Mit buzizol te itt? Képtelen vagy arra hogy ne vigyél bele érzelmeket? Csak anyázva tudsz odamondogatni? Nem minősíteném... Ehhez a témához visszaidézek pár dialógust:
    Az első meccsen amit velünk játszottál, nem nagyon tudtál érvényesülni, mert az ellen rendszerint leszedett és utána nem tudtál felszállni. (ezzel semmi gond nincs, nem is basztatott érte senki ha jól emlékszem) csak te voltál a plafonon, és indult a bűnbak kereső rutinod ("nem én basztam el", "nem az én hibám" "ulow banda", "az ellen helis mekkora lúúúúzer, 1-1 ellen lezúznám" de ami a legjobban tetszett, az amivel engem akartál pocskondiázni "nem lehet mindenki waG") erre én azt kérdeztem tőled: "ha WarG lesz a commander akkor majd nem fogsz sírni?" erre bekussoltál...
    a köv meccsen tudtál érvényesülni, nagyon jól ment leszedted a helit, a földön is nagyon sokat tudtál segíteni, le a kalappal, nyertünk
    akkor beindult a "nemistudom milyen" rutinod, nyálaztál nekem hogy mindent visszaszívsz amit korábban mondtál és hogy jó voltam commandernek.

Na most erről mit gondoljak? Hogy komolyan lehet venni amit mondasz? Nem, sajna pont nem erről van szó. Amikor nyerünk akkor te vagy az istencsászár (3 perc alatt kommentelsz ide az sg-re villantásként) ha kikapunk akkor arról nem te tehetsz hanem mindenki más. Már akkor is mondtam neked, hogy a csapat nem erről szól, együtt sírunk-együtt nevetünk...