FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GamerKing #161920 Sajnálom hogy nem jut el az agyadig a lényeg! :(
Engem nem érdekel az alvadt geci, meg hasonlók, neked sem kell a szomszédba menni egy kis anyázásért, a communitytől pedig nem várok semmit, nincs is sok dolgom velük, nem vagyok nagy fórumozó. Amikor viszont az NT-ről van sző akkor feléjük fordulok, mert mi mind együtt vagyunk az NT-ből az N. Nem rágalmaztam senkit, csak a tényekről beszéltem és most is ugyanazt mondom. Lehetsz akármekkora pro, meg játszhatsz akárhol, ha feladod, akkor még looser sem vagy, mert gyáva voltál ahhoz, hogy a végén kiderüljön hogy te vagy a looser. És tudod, mondhatsz te akármit erre a coRDHA nevű képződményre, meg anyázhatod Drangot is, de ettől még a tények nem változnak. Álmodozhatsz arról hogy ha velünk gyakoroltatok volna akkor abból nem tanultatok volna, mert 700-0 ra pörgettetek volna, de ez soha nem történt meg, szal ez a véleményed lehet, álmodhatsz ilyet, meg képzelődhetsz, ha megtörténik akkor lesz tény. Nem akarom szajkózni, mert ha másodikra nem értettétek meg akkor 100-ikra sem fogjátok. Helytállásnak azt nevezzük, amikor végigcsinálod amit elkezdtél. Feladtátok, nincs ezzel gond, csak akkor gyakoroljatok önmérsékletet és ne próbálkozzatok legközelebb is ugyanezzel a módszerrel, mint tavaly is. Elindulunk, visszalépünk, elindulunk, visszalépünk... Hagyjátok olyanokra, akik lehet hogy gyengébbek de végigcsinálják. Akár utolsóként, de lejátszva az összes meccset. Sztem ne tépjük egymás idegeit, ez szaros community nem érdemel meg titeket kedves ... (asszem HEG) uh. nem kell többet az NT-re elbasszátok az időtöket, játszatok csak a többi elit csapattal és akkor békesség lesz.
Kenny te kis árulkodós!
Felesleges volt leleplezned, mert korábbi hsz-ekben ez már amúgy is kiderült. Másrész megértem én a lojalitásodat a csapatodhoz, de annyit elárulok akkor itt a plénum előtt (hisz te szeretsz mindent a plénum előtt villogtatni) hogy ha Drang nem véd meg és áll ki érted, nem csitítja a tagságot, hogy kapj még esélyt, akkor az első meccs után elköszöntünk volna tőled, nem azért mert rosszul játszottál, hanem azért mert a TS-en csak a te sírásodat lehetett hallani, külön csatira kellett téged rakni a TS-en (egyrészt mert a többi nem hallott tőled semmit, másrészt mert azt mondtad leszarod mit pofázik a többi) hogy jussunk valamire, de mégiscsak ironikus, hogy végül a jótevődbe (Drang) marsz a legnagyobbat.