FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na erre még annyit, hogy nem kellek se én, se sturm ahhoz, hogy Dávid ellen hergelje a communityt, ugyanis a viselkedésével meg teszi azt maga is, meg te is, hogy a kis szócsöve vagy... Lehet alázni a coRDHA-t, lehet lámának, noobnak beállítani, de azt nem tudod elvitatni, hogy mi még mindig talpon vagyunk... Egyébként helyre kéne tenni a magatokat kedves überpro barátaim, ugyanis attól még hogy ezekbe a fene nagy klánokba játszottatok, attól a magyar válogatott nem ment előrébb... Én nem akartam ebbe belemenni, de sötétpápa, sturm, joe meg az RDHA már, akkor battlefieldezett, amikor ti még az általános iskolába jártatok... Az első OC-n sehol nem volt egyikőtök sem... az akkori csapatommal kezdtük el szervezni a válogatottat... nekem te meg Dávid ne okoskodjon a csapatszervezésről, mert fogalmatok sincs róla, sajnos ezt bizonyítottátok... Mert sem a te csapatodat, sem az idei/tavalyi válogatottat nem látom aktívnak Bf2 conq-be... ellenben a coRDHA-nál még mindig áll a zászló...