• Fujiryu
    Attól még nem lesz igazad, mert a community is utál engem...Igen leszarom őket.Hergeld nyugodtan ellenem őket, nem igazán érdekel a véleményük.Ez is csak téged minősít, hogy számít neked ezeknek a véleménye.Én válalom, hogy nem tartozom olyan emberek közé akik azt írják nekem, hogy szopjam ki az alvadt gecit a tudjuk honnan.Ez nem szégyen szerintem...

Ha ezzel akarod lezárni a vitát akkor legyen.De pls alaptalanul ne rágalmazz senkit és törődj bele, hogy a coRDHA egy olyan csapat amelyik a baráti társaság miatt van együtt és ne higgyétek azt, hogy azzal elértek valamit, hogy basztatjátok a Dávidot.Nem tudom miért hittétek azt, hogy ha egy év basztatás után odaálltok elé és azt mondjátok, hogy segítünk, játszunk veletek, taktikázunk, de nem akarunk belépni mert nem akarunk veled közösködni, azt mondja majd, hogy jólvan, gyertek és játszik a coRDHA-val felkészülési meccset naponta, amit megnyer a csapat 700-0-ra és nem tanul belőle semmit, de lagalább 1 órát játszott veletek... Remélem egyszer túl tudtok lépni ezeken a sérelmeken, mert nekem nem úgy tűnik, hogy Dávid keresné/keltené a feszültséget kettőtök között...