• Drang
    Respect...
    Figyelj Fuji, a srác lehet, hogy noname senki, de a lényeget mondja, nem oldalakon át maszatol...
    A személyes sérelmek szövegről csak annyit, hogy amiről csak fél információd van arról jobb, ha nem szólsz. Az idei NT kezdetén megkerestem Dávidot, hogy segítünk a cq csapatnak, amiben tudunk (gyakmeccs, taktika, meccsszervezés, külföldi EU szintű cq menedzser gyorstalapló képzése).Más kérdés, hogy asszem a tavalyiak után sem Sturm, sem én, még csak véletlenül sem dolgoztunk volna együtt vele a válogatottban, de minden támogatást megkapott volna tőlünk külső segítségként, elvégre a magyar színekért szerettünk volna valamit tenni, nem a flegma európaiszintűüberprocsávók jóérzéséért. Le se szarta a felajánlást...
    Ezt követően javasoltam neki, hogy a community támogatását is kérje itt sg-n illetve a 2 community oldalon... Nem tette, no comment.

Hogy miért? mert egy gerinctelen figura (és ez abból is látszik, hogy nem ő védi meg magát, hanem téged küld ide kardozni, ill. a hátunk mögött flémel nem a "szemembe" mondja, ez elég férfiatlan dolog), szó nélkül qrta szét tavaly is, és idén is a válogatottat. És ez tény.
    Az is tény igaz, hogy figyelemre méltó teljesítményt hozott ki a HEG-Gigabyte csapatból, de az infratyiban volt, nem conquestben.
    Tudod, ha olyan jó menedzser, akkor a morállal is foglalkozik, mert egy nagyobb létszámú csapat összetartása nemcsak a teljesítménytől, meg a hardverektől, hanem a csapattagok lelkiállapotától is függ.
    De tudod mit rohadtul nem érdekel már az egész... Dávid2006 eltűnése... méltó befejezése egy amúgy is dicstelen korszaknak a magyar battlefieldben...

Ha meg bajod van az SG-vel, senki nem hívott... Látszik, hogy nem voltál katona, ott jó modort neveltek volna beléd...