FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát inkább hagyják abba, mint hogy egy olyan csapat játsszon akik nem tudnak semmit.Biztos menő lett volna ahogy a szuperkemény válogatott aki kikap a jelenlegitől 700-0-ra minden alkalommal amikor játszik, kiállt volna oda...Ismerve mekkora zsenik vagytok célozgattatok volna csítre minden szarra...
Úgy beszéltek mintha ti nem lépnétek le sehonnan.Akár hányszor játszunk PCW-t, akár melyik csapattal valaki mindig lelép mert nem bírja...Persze azoktól biztos bírni fogja akik nálunk is jobbak.Vagy pl a coRDHA meccsről is szépen leléptetek.Azt meg had ne soroljam hogy meccs után milyen kifogásaitok voltak.Szar a szerver és stb...
Miért nem csináltatok conquest csapatot? Mert nem érdekel titeket.Egyedül flémelni akartok.Maradjatok meg a publicolásnál, ahhoz értetek a válogatott dolgába ne szóljatok bele, mert nem vagytok döntéshozó pozícióban.
Én úgy érzem inkább ne játszon a csapat, minthogy olyan emberek játszanak, akik OC-n 700-0-ra kikapnak egy horvát midskilles csapattól és ugyan úgy lelépnek a meccsről.
Dávidékat meg hidd el nem izgatja a vereség.Én fenn voltam a Ventrilon az OC döntőn és hallgattam őket.Miután kikaptak tudod mit mondtak? Azt hogy a következőt megnyerik.Nem értik mi történt, de van ez így.Aztán ment tovább mintha mi sem történt volna.
Amíg nem egy rakás kupac szerencsétlent képviselnének az NC-n, akik max annyit értek el, hogy a svéd publicon szereztek egy aranyat, akiket CSAK AKKOR ÉRDEKEL AZ NC, ha valakit BASZTATNI ÉS HIBÁZTATNI LEHET, amíg játszik a csapat LE SE SZARJÁK, semmi reakció, de amint valamit fikázni lehet egyből ugrotok és a KÖZÖSSÉLG egyből nekikesik. HAd gratuláljak nektek megmutattátok, HOGY TITEKET SEMMI SEM ÉRDEKEL CSAK MÁSOK BASZTATÁSA és a FLÉMELÉS, mert eddig semmi értelmeset és építőt nem mondtatok csak szeméályeskedtetek és aláztatok.
EZ A KUPAC ÖNTELT EMBER AKI ITT VAN NEM ÉRDEMLI MEG AZT HOGY AKÁR HOL KÉPVISELJÉK...eddig azt mondtam, hogy az angolok után folytassák.De titeket képviselni, értetek játszani SENKI NEM FOG rajtatok kívül, ha ÍGY ÁLLTOK HOZZÁ MÁSOKHOZ.
CSAK ELVÁRTOK DE SEMMIT NEM ADTOK.Mintha nektek a törődés alanyi jogon járna.
El vagytok tévedve, de kurvára...