• GamerKing
    Uhh... Tököm Kivan...
    Kedves Fuji!
    Tegnapi litániádat így kezdted: "ÉN úgy érzem eleget elértem ebben a játékban ahhoz, hogy ne kelljen magyarázkodnom" aztán magyarázkodsz 3000 karakteren keresztül. Egy dologban egyetértünk, hogy ez felesleges, csak demagóg módon te e mögé bújva magyarázkodsz. Aki nem funkcionális analfabéta, annak azt hiszem nem okozott gondot felfogni/megérteni, hogy itt a probléma semmi másról nem szól, csak arról volt egy ilyen vagy olyan csapat, aki felvállalta (arról most ne vitatkozzunk hogyan) a nemzetünk BF2-ben való képviselését, majd (tök mindegy hogy miért) kitáncolt a buliból. Megfogalmazom máshogyan is hogy megértsd azt, amit 10 emberből 9 biztosan megért itt ezen a fórumon is, de sztem máshol is. Ez a csapat, feladta, visszalépett, kitáncolt, visszatáncolt. A kérdés persze ami mindenkit foglalkoztat, az a miért. Erre nem igen kapunk választ csak maszatolást, hogy pl. Dávidnak biztos megvolt az oka, meg hogy bla-bla-bla... Úgy vélem, hogy egy ilyen húzásra az embernek egy elfogadható oka lehet, az pedig a HALÁL. Lehet ezt magyarázni ahogyan akarod, de tény, hogy a csapat elhagyta a megmérettetést. Ez nonszensz!!! Láttál már olyat akármilyen országok-közti sportban vagy versenyben hogy a játék felénél az egyik csapat szinte szó nélkül hazamegy? Ez blama, kurvára égő, nem is tudok rá szavakat. Ha annyira elitgémersz ez a csapat, akkor hogyan juhattatok el eddig? Ha a csapatkapitány tényleg a jegjobb, menedzser meg annyirarodhatdul tapsztalt, akkor hogyan nem látta hogy ez lesz? (mert ezt tavaly egyszer már eljátszottátok) Ez a dolog a szellemiségről szól, hogy képviselhetjük a hazánkat, nem lehet megfutamodni... Azt hiszem az itt a gond, hogy azt nem fogod fel, hogy egy dolog a játékban jónak lenni, és egy másik dolog, férfiként helytállni. Csak ismételni tudom magam, nézzük a tényeket:

- Alakult egy nemzeti csapat?
    - Alakult
    - Elindultak a versenyen?
    - Hátööö, csak infantryban
    - No és milyen helyezést értek el?
    - Hátööööö, ez nehéz kérdés, mert 3 mecs után eltűntek, vagyis feloszlottak, vagyis megszűnt a csapat, vgyhátizéöööö... De kurvanagy prók ám, európai szinten is elismertek...
    - Ez nagyon komolytalannak hangzik, szabad sírni?
    - Dehogy, ez az "ungarise-überpro-style", jobb ha megszokod, mert...mert...csak és kész!