• HTS s3rg1nh00
    mondtam,egy kicsit felületesen olvasol.sehol nem írtam a többiek nevében,csak a sajátomban nyilatkozom,nekik nincs szükségük védelemre,majd megvédik magukat ha akarják.
    egyébként ha nem vetted volna észre,akkor is le lettem faszozva meg idiótázva,amikor semmi extrát nem írtam,és emberi hangnemben beszéltem vele,szóval ez sem egészen állja meg a helyét...
    én a milkának már akkor azt mondtam,hogy kihagynék fregeket a videóból,amikor még kész sem volt.különben is,azért csinálta,mert tudja jól h.nem pró,de ha kennynek lehet akkor neki is...
    egyébként gondoltam csinálok én is,aztán gyakoroltam önkritikát,tudom h.nem vagyok valami pró játékos,aztán letettem erről...viszont a pozitívuma megvan,lett jó 100 giga plusz helyem
    különben,mutass egy példát hol mondtam magamról,hogy én hiperszuperfejlett ember vagyok...ha netán arra gondolsz amikor azt írtam,h.változtam,hát ez szerintem egy embertől elég alapvető elvárás,hogy képes legyen alkalmazkodni,magamtól meg pláne.
    az a baj,hogy tizedszerre és századszorra sem érti meg,senkit nem érdekel ebben a topicban,milyen lett a statja,vagy épp kivel játszott...nem ő van a középpontban,de viszont én egy kurva szóval nem mondtam,hogy én vagyok,és más sem.
    látom,neked teljesen felesleges magyarázni bármit is,mert nem lehet meggyőzni arról,hogy amit te gondolsz az rossz(vagy egyáltalán valami hiba van benne),hiszen engem is sokkal jobban ismersz,mint én magam...