Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég ha egyszer voltál ugyanazzal az ip-vel

[IRAM] leader

Látszik nem érted...nem a cd-kulcsot bannolta hanem a másik kettõ közül v.melyiket és automatice jön a cd-kulcs is hozzá

[IRAM] leader

meg próbáltam ugye az új cd kulcsal, másik nevet regeltem, meg mivel nem fix ip-s vagyok, így biztos más ip-m van, mert naponta többször újraindítom a modemet a rapid miatt

Mér' Te pl. hány modot próbáltál??Biztos sokat ha ilyen kialakult véleményed van róla..az SF egy jó játék,de ki szeret egyedül jáccokálni?,<#eplus2>,mert ott nem igazán lesz játékostársad,míg pl. AIX-ot esténként kb.2-300-an játszanak.

[IRAM] leader

de a bf2-es cd kulcsot mé bannolja?:D

ccc..a bannolás 3 dolog alapján történik...hash(cd-kulcs) felhasználó név és IP...ha bármelyik marad,már nem enged be...<#unalmas>

[IRAM] leader

a modok szarok, játszatok inkább a sf-al, úgyis most van magyar szerver is, igaz nem játszok rajta mert valami ovis kláné :)

kurvajó, hogy ha sf-be bannolnak, akkor a bf2-es cdkulcsot is bannolják...
megvettem a sf-et, eddig egy kölcsön cd kulcsot használtam, de ugyanúgy bannolva vagyok a kedvenc szerveremrõl..

Egy bizonyos idõ eltelte után kicsit unalmas,de melyik játék nem az??Csak onlányban érdekes..sztem.

[IRAM] leader

és az 1személyes része milyen?

Jah jáccani csak esténként...:D ki ér rá napközben is??<#hehe>

[IRAM] leader

Bogdogege
Már nincs , ég áldjon <#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

de most nézem no players online van ebbe a játékba egyáltalán élet?

Itt kaphatsz hozzá kedvet,Itt meg segítséget hozzá...

[IRAM] leader

Bezzeg az AIX-ot ez is kihagyná<#ejnye1>..pedig az egyik,hanem a legjobb mód..
elég hozzá az alap-game,a kiegeket letöltheted és mûkszik..

[IRAM] leader

l Point of Existance 2 és Project Reality erre gondoltam

Fujiryu
Hülyeség.Nem kel játszani a BF2-vel, hogy flémelhess :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Yan
a végén még kedvet kapok újra felrakni a gémet ;)

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
meg kell venni, de felesleges, mert azokat szinte senki sem játszik

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Helló!meg akarom venni ezt a gémet de írtak egy másik topikban kiegészítõket hozzá(már nem emlékszem mik)Megkell ezeket is venni vagy elég ha letöltöm és úgy is megy.Elõre is kössz csáó

Drang
Üdv!

McKenny, ha van még mögötted 7 ember, akkor sztem megoldható, hogy játszunk egy 8v8 conq PCW-t. 2009. 06. 07. szerda (CET) 21:00 idõpont megfelel? xfire-n (t4cedrang)keressen meg a WA-tok a további részletek miatt!
Már csak az a kérdés, hogy ki tudtok-e állni ellenünk. <#nevetes1>
Amúgy melyik csapatban is játszol most?

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

havercsotány
na most jó ha egymásnak tovább adják tapasztalataikat <#hehe>

Zerénd
Szia te fasz :DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Végül is ugyan ezt mondottam nemrég én is, de rövidebben, és drasztikusan.
Ha mekekeni fél a punciktól, akkor ne erõltesd rá, mert pszihómokushoz kell mennie ha egyszer valamikor egyet is megérinthet, az átélt lelki trauma miatt. Mekeke írásaiból már így is sugárzik az, hogy az ürítések hiánya miatt, (marokmarcsi nem ér) kezd a spermája betúrosodni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
jó reggelt

a számból vetted ki a szót... szavakat<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mindig akkor van flém, amikor dolgozom... hátezhihetettlenkomolyanmondom<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
http://www.youtube.com/v/v_M0wOc96No&hl=en&fs=1

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
hogy megverjük a topikukat az sg-s toplistában :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ja, belga meg jó :)

http://www.youtube.com/v/d9mWOtqFDXE

http://www.youtube.com/v/apxheKWpp-4&feature=related

sims3?? :O az miarákrajó??? :O

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
az a minimum elvárás, szal úgy csináljad (ilyen szisztematikusan és stílusosan nekimenni mindenkinek rajtad kívül csak kevesen tudnak) :)
nekem héten tegnap volt az utolsó vizsga, csak sajna feszültséget én már levezettem tegnap este szesszel, meg asszonnyal :)
igazi csapkodás-szopkodás nekem meg jövõhéttõl kezdõdik

SigS
Ja, holnapra akár nõvel is lehetsz

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Fujiryu
Most megittam pár sört az elmúlt két órában és nincs kedvem kötekedni, de Sims 3at azért így is letoltuk.Holnap aminosav anyagcsere szóval még akár elsõk is lehetünk :)

joebacsi
lehetõ legjobb módot választottad rá, rég pörgött már így fel a topik :)

jappy
Látom már megint folyik a sok hazudgálós fasszág. Fuji Te amikor a 7th-ról beszélsz akkor az én játékomat is jellemzed?? Mert, hogy rám semmi nem jellemzõ a leirtak alapján az biztos!! Sok mindenkivel és ellen jáccottam már de még senki nem mondta, hogy gyökér módon játszok. Sok általad tisztelt játékos is van közte. Jó lenne ha nem általánositanál, mert kurvára idegesit. Az hogy én leszarom mit értél el azt dolgozd fel, de hazugságokat ne állits rólam. Szerintem én semmit nem ártottam a régi 7th-nak akárhogy is szeretnéd. Én itt be is fejeztem(már korábban is rádhagytam) Tegyél Te is gy és felejcsd el a nevemet!! Köcce!

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

joebacsi
megvan valahol, csak most hirtelen nem lelem :(

Fujiryu
Vizsgaidõszak :) Valahol le kell vezetni a feszkót :)

pszt .. ez csak egy adományozott titulus mert annyi év áldozatos munkáját(de alapjában eredménytelen) ezzel jutalmazta a kórdatagság :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gbc csabika
Aztakurva...Gémóver lenyúlta Fuji account-ját.

havercsotány
én találtam ki hogy legyen a 6 th inkább 7 th<#hehe>

HTS s3rg1nh00
qss,én is az vagyok...<#rinya>
pedig bent vagyok már 2 éve...
arról,hogy azelõtt hogy anyáztam,nem kívánok nyilatkozni<#vigyor5><#wave>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Emberek...kinek van Winfos 7 ???...mennyire jó??

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
Vazze fuji adjál már kölcsön az emlékezõ tehetségedbõl! Nem is emlékszem olyanra hogy veled játszottam volna (kivéve CS:S ben eccer). Az meg hogy megmondom hol van a heli az meg nem ellened szólt névlegesen mert ,ha publicolunk és egyedül vagyok a másik oldalon (érdekes estek 70 % ban mindig ez van) akkor is mondom mi merre van, csak mert haverok hát nem baszok ki velük (na jó az is benne van hogy tudom hogy akkor oda fognak menni és én lövöm le õket AA val vagy jettel :D). Boxi õ meg külön személyiség :D örülök ha engem nem kurva anyáz le minden kill nél :D
Ja meg persze hogy nem találkozol cheaterekkel/HAXorokkal ha csak egy szerverre jársz , épp tegnap találkoztam egy csávóval aki SVD vel adta fejest úgy hogy én ugorva fordultam ki a sarkon és õ közben lelõtt a levegõben (mielõtt megkérdeznéd nem hasaltam le) és ezt nem egyszer játszotta el velem is meg verzoo val is és érdekes a pb nem vágta ki (ja és persze õ sem egyhelyben kempelt a snipával szaladt hirtelen meglátott a sarkon ugrani és adott egy fejest...)
Nemtom meg ,hogy mit mondod hogy 6 kill után lelépünk álltalában olyanok vagyunk hogyha azt mondja Boxi (õ a squadleader) hogy tartsuk fel a kempelõket amíg kiszökik, meg fedezzük, örömmel halunk meg 10 x is ha õ 2. ki tud jutni.Látszik mennyit játszol velünk és mégis alkotsz rólunk véleményt ! Ja meg hogy bajod van az új generációs 7th val , pillanatnyilag én vagyok az új generáció a 7th ban mert akik jöttek még mostanában mind eltûntek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
de csak a sajátot:-D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Noob AT-val félpályáról eltalálja a helikoptert. Hiszen level 2 -es már.

köszi ;)) de ez lehet az átlag nem így érzi :DDDDD

"A noob annyira béna, hogyha egy 5v5 waron a világválogatott vs vakok meccsen a világvállogatott oldalára tennék be 6. embernek még így is kikapna a világvállogatott"
most komojan én soha nempróbáltam ezta izét 5v5pöcsköszörülést de valami ilyesmi lenne az eredmény :D
de legalább lehetne belõle csinálni egy jó kis videjót álá Runing :D

Herold
Hogy te milyen kurva okos vagy bazdmeg... <#lama><#lama><#lama>
Miért kellene egy fostalicska bughalmaz game-et tolni szerinted, ha van annál jobb is? Egyébként meg leszarom a véleményed, mert nincs igazad. Soha nem fogok visszatérni a BF2-höz, még ha az összes moddolt szerver kihal akkor se.