Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
megvettem a sf-et, eddig egy kölcsön cd kulcsot használtam, de ugyanúgy bannolva vagyok a kedvenc szerveremrõl..
[IRAM] leader
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
elég hozzá az alap-game,a kiegeket letöltheted és mûkszik..
[IRAM] leader
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
McKenny, ha van még mögötted 7 ember, akkor sztem megoldható, hogy játszunk egy 8v8 conq PCW-t. 2009. 06. 07. szerda (CET) 21:00 idõpont megfelel? xfire-n (t4cedrang)keressen meg a WA-tok a további részletek miatt!
Már csak az a kérdés, hogy ki tudtok-e állni ellenünk. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy melyik csapatban is játszol most?
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha mekekeni fél a punciktól, akkor ne erõltesd rá, mert pszihómokushoz kell mennie ha egyszer valamikor egyet is megérinthet, az átélt lelki trauma miatt. Mekeke írásaiból már így is sugárzik az, hogy az ürítések hiánya miatt, (marokmarcsi nem ér) kezd a spermája betúrosodni.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nekem héten tegnap volt az utolsó vizsga, csak sajna feszültséget én már levezettem tegnap este szesszel, meg asszonnyal :)
igazi csapkodás-szopkodás nekem meg jövõhéttõl kezdõdik

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
pedig bent vagyok már 2 éve...
arról,hogy azelõtt hogy anyáztam,nem kívánok nyilatkozni<#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
Ja meg persze hogy nem találkozol cheaterekkel/HAXorokkal ha csak egy szerverre jársz , épp tegnap találkoztam egy csávóval aki SVD vel adta fejest úgy hogy én ugorva fordultam ki a sarkon és õ közben lelõtt a levegõben (mielõtt megkérdeznéd nem hasaltam le) és ezt nem egyszer játszotta el velem is meg verzoo val is és érdekes a pb nem vágta ki (ja és persze õ sem egyhelyben kempelt a snipával szaladt hirtelen meglátott a sarkon ugrani és adott egy fejest...)
Nemtom meg ,hogy mit mondod hogy 6 kill után lelépünk álltalában olyanok vagyunk hogyha azt mondja Boxi (õ a squadleader) hogy tartsuk fel a kempelõket amíg kiszökik, meg fedezzük, örömmel halunk meg 10 x is ha õ 2. ki tud jutni.Látszik mennyit játszol velünk és mégis alkotsz rólunk véleményt ! Ja meg hogy bajod van az új generációs 7th val , pillanatnyilag én vagyok az új generáció a 7th ban mert akik jöttek még mostanában mind eltûntek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
most komojan én soha nempróbáltam ezta izét 5v5pöcsköszörülést de valami ilyesmi lenne az eredmény :D
de legalább lehetne belõle csinálni egy jó kis videjót álá Runing :D
Miért kellene egy fostalicska bughalmaz game-et tolni szerinted, ha van annál jobb is? Egyébként meg leszarom a véleményed, mert nincs igazad. Soha nem fogok visszatérni a BF2-höz, még ha az összes moddolt szerver kihal akkor se.