• Fujiryu
    Azért basztatjátok, hogy megváltozzon...Hát ti is értetek a mellébeszéléshez.Azért basztatjátok, mert élvezitek, hogy basztathattok egy nálatok gyengébb embert csak ezt nem akarjátok beismerni, mert ez SZÁNALMAS.Még a Boxer-csótányok-szerzsínyó-metalmilitia kombótól is.Már akkor is néztem, hogy milyen menő és segítőkész emberek vagytok amikor belinkeltétek ide a házát...Kurva nagyfiúk lehettek tényleg és dagadhat otthon a faszotok, hogy Boxer a 40 éves családapa, veszi a fáradtságot, hogy mások házát fényképezze, hogy utána itt megfenyegesse.Persze van mentsége is, hogy ő felvállalja ki is ő valójában.Ha megnézed először nem reagált a képre, amit álnéven beraktatok(az erkölcs itt is győz és a névfelvállalás), és utána még párszor felhoztátok a témát, amíg nem reagált rá úgy amibe beleköthetnétek.Ti nem segíteni/nevelni próbáltok, hanem provokáltok és addig csináljátok amíg el nem kezdhettek anyázni.

Nem tudom miért élvezitek, hogy 5-6 ember ki tud provbokálni egy anyázást, egy 18 éves gyerekből.Nektek még ennyi se kell, hogy anyázzatok és elküldjetek mást a picsába, de titeket már befogadtak és mivel szopkodjátok egymás faszát körbe-körbe és beálltok a sorba ahol ugyan azt a szart nyomjátok, mindenki a ti pártotokat fogja a sorból, tk mindegy milyen hülyeségről van szó.

Nem egy külső ember azt nevezte a Community legnagyobb hibájának, hogy címeres barmok a hangemberek, és a fele az embereknek hülye és annyira nincs saját véleménye nem tud mást csinálni, mint anyázni abba az iránybe amerre a hangember áll.Sztem ti még roszabbak is vagytok mint a Kenny, mert azt hiszitek ti olyan tökéletesek és normálisak vagytok.Semmivel nem vagytok jobbak nála, mert azt hiszitek, hogy amit csináltok az a világ csúcsa.Mindenki másra szartok, akármit ér el.Itt most nem csak Kennyről van szó, hanem pl amikor a THC-s gyerek belinkelte a fragmoviját azt is fikáztátok, viszont amikor az ősnyomorék MetalMilitia betette a videoját akkor persze egy rossz szó se.Dicsérni se dicsértétek, mert azért annyira elfogultak még ti se vagytok, hogy a szart jó illatúnak nevezzétek mégha ti is szartátok.De legalább nem mondjátok rá hogy büdös.

Mindenkit csak kiközösíteni tudtok és saját magatokat sztárolni, amivel semmi baj nem lenne, ha közben más külsős embereket nem hordanátok le.Nagyon értetek a saját kis munkátok istenítéséhez és a másik lehúzásához és erre nyilván büszkék is lehettek.

Azt meg magyarázza már végre el nekem valaki, hogy miért kell egyből anyázni és elküldeni a faszba valakit, aki belinkel ide egy képet a statjáról? Mert az, hogy ez egy csapatjáték, az elég szar magyarázat arra, hogy letámadjátok és nem hagyjátok csendben békében...

Az a baj veletek, hogy ordibálva hirdetitek mindenkinek, hogy ti mennyire fejlett és nagy emberek vagytok, akik nem csinálnak semmi rosszat és az erkölcs földi megtestesítői, de így csak kétszínűek leszteek nem azok akiknek mondjátok magatokat.Persze amikor én provokállak titeket akkor én vagyok a fasz...Nem sokban különbözünk ezen a téren, mert ti is ugyan úgy provokáltok mint én.Csak nekem te meg a haverjaid, nektek meg Kenny a célpontotok...