• HTS s3rg1nh00
    na,szal ezt még nem hagyom ki.
    akkor én kérek elnézést,hogy félreértettem.
    egyébként ha már annyira nem érted miért támadjuk a srácot,akkor nem tudom,biztos nem olvasod a topikot elég figyelmesen.könnyen lehet azt hinni,hogy azért,mert irigyek vagyunk,és az ilyen nagyképű faszok mind azt is hiszik(és itt biztos ami biztos kiemelem,nem rólad van szó),holott a dolog hátterében más van:nevelni próbálunk,de amíg nem ül le és gondolkozik el azon,hogy miért faszozza le 50-100 ember nap mint nap a stílusa miatt,addig sosem fog megváltozni.leginkább az a baj,hogy nem képes magát alárendelni a csapat érdekeinek,csak a sajátját nézi,és téged ez különböztet meg tőle,a skilled megvan(vagy volt,ha már olyan rég nem játszottál mint nemrég írtad),és tudod/tudtad mit kell hozzátenned,hogy nyerjen a csapat-és ha megnézzük,az összes magyar csapat ezért lett sikeres:előfordulhat,nem náluk voltak a legtehetségesebb játékosok,de ők is nagyon jól játszottak,és mint csapat legyőzhetetlenek.soha egyetlen screen-t sem láttam a topicban a csapatoktól,hogy nézzétek mekkora király az xy,3-as kd-je volt waron,igaz buktuk dehát ő lett az első,ez mindent elárul a másik csapatról,ellenben együtt örültem akkor is,amikor pl.az frx bejelentette,hogy elsők cb-n infantryban(én kérek elnézést,hogy csak ezt az egyet hozom fel,ez az amire masszívan emlékszem)
    kicsit rövidebben összefoglalva,az ország is azért tart itt ahol,mert mindenki azt nézi,hogy tudna még többet szerezni magának a másik kárára.voltak régen nekem is ilyen "haverjaim",aztán persze elég gyorsan lekoptak...
    meg egyébként is,én is tehetnék be képeket arról,hogy aknakeresőben már 6 másodperc a rekordom és nem 7,de attól még aberrált féreg lennék,aki csak a saját érdekét nézi,a többieket meg leszarja.hiszed vagy sem,én személy szerint azért basztatom,hogy megváltozzon,de úgy látszik nem képes erre...pedig ha én képes voltam elgondolkozni azon,hogy nem kéne anyázni mint régen(erre biztos emlékszel...),akkor ő is képes lehetne változni,de [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082200464&no=159114]#159114[/URL],szóval nem tudom min vitatkozunk még mindig.