• Zerénd
    Oszt közben rájajöttem, hogy a törpöknél nincsen deviánsabb, betegebb, társadalom számára elfogadhatatlanabb fajzat. Hisz a törpilla, egyedül él 99 másik hím nemű törpel, akikkel mindegyikkel dug, és ha azstat nézzük, hogy ő sem profi, napi max 3-4 törpel tud lenni, hisz a virágait is locsolni kell, és a piros ciklusokat is betartják, akkor kilehet számolni, kb hány naponta jut a törpökre a törpilla. Naaagyon hóóóószúúúúú idő! Gondolom egészséges szexualitással rendelkeznek, nem mint itt pár luzer láma, ezért nekik hetente többször kell dugni, ezért vagy megerőszakolják valamelyik áfonya bokor alatt, vagy egymásnak tesznek szívességet, magyarán összeteszik a kis két farkukat egymás popsijába és szájába. Nincs rá bizonyíték, de lehet eléggé erős bennük a pedofilia is, mert szerintem azt a szalmakalapos kislány törpöt sem vetik meg (nem tom a nevét most). Szerintem a törpök biszexuálisok is. Törpapa a titkos raboratóriumában meg különböző hallucinogén és tudatmódosító szert kotyvaszt a törpök számára, amit hamitörp belesüt az áfonyás sütikben. És ha jól be vannak tépve, egy hatalmas goa partit rendeznek az erdő közepén énekelve, táncolva, ahol kenterbe vágják egymást egy nagy gruppen szex keretében. Törpapa kábszerei miatt, egyesek vagy okosnak, szépnek esetleg q erősnek tartják magukat. Egyedűl hokuszpók aki a deviáns, beteges törpök ellen van, aki a társadalmat megakarja tisztítani ezektől a liberális szennyektől egy nagy bogrács segítségével, mert a kormány felemelte a gáz jövedéki adóját, és gázár támogatást sem kap. Hokipokinak egyedül csak tréfi törp segít, aki szabotázs akcióival próbálja felrobbantani aprajafalvában található fertőt.