Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikkel játszol te?
A lebegõ heli ingyen freg, nem veszélyforrás. Antitankkal kell spawnolni mindenkinek és vége.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nna, pont ezeket szoktam kilõni.
www.czekoart.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A helikopternél a spawncamper-ekre gondoltam (de ezt is írtam korábban) vagy mikor a zászlónál lebegnek. Az L85 meg nem viszi át a fülkét. :)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Olyat aki nem tud repülni, azt körönként többször is le lehet puffantani, igazi pilótát viszont tök esélytelen.
De a snipa vs heli, elég szánalmas próbálkozás.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Csak a tankot/APC-t könnyebben kitv-zik. :)
Persze, te döntöd el, hogy kempelsz vagy mész mezõnybe.
Na húzzál a faszba...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Infantryban meg a 6 medices sqad verhetetlen. A hulláktól is lehet lõszert szerezni, nem kell support, snipa meg fõleg nem kell.
Mikor még játszottam és megláttam egy snipát a csapatban általában letékáztam, hátha meggondolja magát.
Egy squad - hat ember.
Hö?
Szövegértelmezés!
"és nem csak infantry szervereken"
(elsõ sor végén kérdõjel)
És ott hol is van a heli?
Mert? Te még nem lõttél ki pilótát a fülkébõl (majd a gunnert is miután átült).
Vagy csak Legózás közben? :)
Nem azt mondtam, hogy 6 sniperbõl álljon egy squad! :)
4 medic, 1 support, 1 sniper. (infantry-n)
Together we'll fly someday...
Marhaság. :) Egy normális squadban, a sniper aranyat ér (nem csak az ellenséges snipák miatt) és nem csak infantry szervereken.
Sõt, a szemét, spawnkemper helikopter-pilótákat is rommá tudják alázni az M-95-össel.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Én speciel elsödlegesen hadtápos és csak másodlagosan orvosi kasztal vagyok jó.A többi is elmegy de valahogy hadtápal lehet jól RAmbozni xD.
Persze mindenkinek egyedi kinek mi jön ugy be..... XD.
Amugy nem nagy nagy cuc 100-200 ember lekéselni meg minden kitüntetést össze szedni 2142ben sem.Nem vagyok pro én csak egy lelkes amatör vagyok :P.
De mondjuk azért még jól nyomom xD.
Amugy Bf2 sokal jóbban bejön most nekem nem tudom valamiért nagyon meguntam a 2142-t.(Nem a noob sniper -sek miatt nyugi XD)
köszi mostmár jólindul a napom ;)))
Nézd sok haver itt van ezen a fórumon akik eredetiznek vagy bf2142 veteránok nem néztem ,hogy ez tört bf2 topi vagy eredeti.
Nem az a lényeg ,hogy hol nyomod az a lényeg ,hogy jó legyél!
Persze van aki csak ugy hülyéskedésbõl játszik és van aki komolyan.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#rinya>#rinya>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Ha nem vetted még észre, nem szeretik a fajtádat errefelé!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#mf1>#mf1>