FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"A hozzászólásodról világít, hogy futva olvastad el amit én vagy akivel vitatkoztam az írt." Na erre adnám az 1. választ csak hogy lásd hogy te is futva olvastad át és nem értetted meg.
"Na igazából amint ezt felfogja mind a 2 oldal rá fogtok jönni , hogy soha a büdös életben nem fogtok tudni megegyezni ha nem enged mind a 2 oldal valamennyit. (Na végülis ez nem is csak neked szól fuji hanem így a közösbe.)" Ezzel épp azt akartam elmondani hogy mind a két oldal hibás és mind a kettőnek engednie kéne , simán nem állok running oldalán de a tiéden ,én mindig is ilyen kis kívülálló realista egyén voltam. De megint bebizonyosodott hogy értőolvasás egyes.
"nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásodnak, ami meggyőzött arról, hogy fogalmad sincs róla miről is megy a vita..." Nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásomnak ami arra utalt hogy nem tudom és nem is akarom megtudni miről vitáztok de mint említettem ,"Hát tudok már róla többet is mint szerettem volna az írásaitok alapján," , arra akartam rávilágítani , amit csabika meg is tett hogy ne itt hanem privátban vagy MSN en beszéljétek meg de ezt is beleírtam az előző hsz embe "közöm meg bőven van hozzá mivel egy nyílt fórumon vitáztok nem privátban ".