• gbc csabika
    Én nem akartam publikálni, csak benyaltad a mézesmadzagot. Gyorsan siettél előttem, kis hülye. Na akkor utoljárs, most légyszíves 3* olvasd el különös tekintettel arra amit lényegként kiemeltem neked.
    időrendi sorrend:
    1. Csabi gratulál a HEG-nek, továbbá megjegyezi, ha Fuji és a hörcsögök nem lennének ekkora tahók, akkor lenne feléjük tisztelet.
    2. LÉNYEG ------>Fuji idekeverte Csabi egy elfelejtett megjegyzését az Atwe interjú kapcsán, holott az egésznek semmi köze nem volt ahhoz, amit Csabi mondott. Fuji kitalált történetekkel próbálja alátámasztani. Ezután úgy állítja be, hogy Csabi hozta föl ezt a témát.
    3. Ha már szóba került, Csabi megjegyzi, hogy Fuji olyan dolgokat állít, amik nem történtek meg
    4. Csabi megkeresi Fujit msn-en, mert kíváncsi, miért félcédulás
    5. Fuji megkérdi, Csabi szerint hol nem mondott igazat, Csabi elmagyarázza, emiatt Fuji továbbra is úgy állítja be, mintha Csabi "egész nap sírt" volna, mert "kitették" a HEG-ből
    6. Fuji véres kardként hordozza körbe az elmentett msn beszélgetést, arra számítva, hogy az sg-n ezután majd szeretni fogják
    7. Csabi belefáradt Fuji idiotizmusába
    Aki nem hiszi olvasson vissza. Amíg ezt nem tetted meg fuji addig pofa sutba, mert nem úgy működnek nálam a dolgok, ahogy azt a buta kis világodban te elképzeled.