Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#guluszem1>#guluszem1><#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
kanvarjú: temeg jobban nézdm meg azta képet :DDDDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
jahh az utcsó 10 letöltõbõ én vónék a 11. :DDDDDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
FAQ-ban nem találtam erre vonatkozó részt.
Szeretnénk hamachin keresztül LAN-on játszani páran, lehetséges botokat betenni a játékban ilyenkor?
<#wow3>#wow3><#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
akkor senem adnék érte pénzet ha ingyé adnák :DDD
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
na mindegy, HÖBÖDÖ Legíny!<#vigyor>#vigyor><#pias>#pias><#bohoc>#bohoc>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nandorb:Ha beszálltál és endzsi vagy akkor csak akkor javítod ha leszállsz aztán riper vagy utasként vagy benn a jármûben.Ha tévedtem ki lehet javítani.
Ennyi lenne.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
A csónakkölcsönzo tulajdonosa elkiáltja magát a vízparton:
- Kilences csónak, lejárt a félóra, jöjjön ki!
Megszólal a segédje:
- De nekünk csak 8 csónakunk van.
- Ajaj! Hatos csónak, csak nincs valami baj?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Vagy én harapok a fûbe vagy az enemy :)
Egyébként meg lehet tanulni ellene védekezni ( a hegesztõ szemüveg az pont ideális erre ) Most nem hülyülök volt egy tag aki napszemüvegben tolta a SWAT4-et mert ott bizony tucatjával repkednek a vill. gránátok.
E-sorokat ne vedd kötöszködésnek, csak dumálok, dumálok :)
azért remélem nem fogsz sokat ide irkálni.<#integet2>#integet2>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Cool mi?
megvettem kulonben a BF2 -t ma 500dinarert...yupiii:D