FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"1. Azt , hogy ők minden nap keményem waroztak ,gyakoroltak , taktikoztak, és jó eredményeket meg "elismerést" szereztek. 2.Meg azt hogy mi feljövünk esténként és tolunk egy kis bf 2 őt ,hogy szórakozzunk . Amíg ezt nem fogod fel te se vagy jobb a többinél" - amíg nem veszed észre, hogy mindent amit írok úgy kezdek, hogy ez nem azoknak szól akik funból játszanak.Nem Jagnek és Balának szólok be amikor arról beszélek, hogyan kéne játszani.Hanem azoknak, akik értelmetlenül lecsítereznek mindenkit és azzal jönnek, hogy ők pedig igenis 4 éve BFeznek és mindent láttak.Kiszúrják a csítert 10ből 10szer...
"Végül hozzátéve , fogalmam sincs mi a franc zajlott/zajlik köztetek meg a klánok közt," - nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásodnak, ami meggyőzött arról, hogy fogalmad sincs róla miről is megy a vita...Te pontosan az az ember vagy akit Running egy leszervezett 64-es funwarral magamellé állított.Nem tudod miről van szó, de tuti, hogy én vagyok a rossz mert Running aztmondja... A hozzászólásodról világít, hogy futva olvastad el amit én vagy akivel vitatkoztam az írt.Szóval ha nem érdekel, minek szólsz bele? Azért mert pikkelsz rám még nem kell belémkötni értelmetlenül :)