Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Together we'll fly someday...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
köcsög punkot megszurkáltam a korcsával együtt:D
www.czekoart.hu
Itt jol megbasztak a szamat :(
klánt nem csinálol?:D
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
http://pl0xie.mybrute.com/
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébiránt meg kinyomnám a szemét azoknak akik villanó gránátot használnak. x hónapja feltévedtem egy mezei public szervere, ahol a pofámba vágtak egyet. Azt hittem kiég a retinám. Nyomtam is az alt+f4-et azon nyomban.
- rohamsisak
- rohammentõ
- szívroham
- ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mikor lehet a villanó gránátot használni ? Az elõtte lévõ roham fegyver már aktív, és most szintet ugrottam de nem adja be a vil.gránát lock-ját csak a többi fegyver közül lockolhatok.
A választ elõre is köszi !!! ( kisbetyar staff sergeant )
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Király vagy.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vagy csak nekem nem lehet:-)?<#dumcsi>#dumcsi><#wow1>#wow1><#lama>#lama>
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Faszé nem kérdõjelet rak?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Megoldották már Windows 7-en a punkpuster problémát, hogy ne dobáljon ki ismeretlen Windowsal.