FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Abban szerintem igazuk volt, hogy kulcsposztokra nem volt megfelelő emberetek.Míg az összes külföldi válogatottnak több éve aktívan játszó profi emberek voltak a Heli/Tank/Commander posztokra(és itt nem pr0król beszélek, hanem rendesen fizetett játékosokról).Funból neki lehet menni, de abból akkora égés lett volna mint az előzőévi conq 8v8ból.Senki nem élvezte volna azokat a meccseket, mert szarrá lett volna kempelve a csapat.Az, hogy a HEGesek úgy döntöttek arra koncentrálnak amiben esélyük is van(itt gondolok az infantryra) az egy olyan döntés volt amivel megsértettek embereket, köztük téged is.De nem elárultak, csak egyszerűen nem volt annyi erejük, hogy a hátukon cipeljenek egy csapatot.Atwe/David/Livius az Epsilonban együtt játszott azokkal akik ellen játszottatok volna, ha elindultok és méltán mérték fel úgy a helyzetet, hogy szopás lesz belőle amiből ők nem kérnek.Sok időt töltöttetek el gyakorlással, de ők nem akartak azért gyakorolni egész nyáron, hogy utána a csoportkörből 3 vereséggel távozzatok.Helyette koncentráltak az Infantryra amiben még esélyük is volt a győzelemre.Nehéz döntések ismét, amiből sértődés lett.Én tudtam előre, hogy bukó lesz az egész dolog ezért is mondtam, hogy kösz engem hagyjatok ki.Még meg is kérdeztem minek akarnak belevágni semmi értelme az egésznek és úgyis csak flém lesz belőle...