• Drang
    Úgy látom kénytelen vagyok belemenni a részletekbe... mert egy aprócska szálka még van a történetben, amiről csak érintőlegesen volt szó
    Livius által... méghozzá a HEG-esek és az NT és itt főleg a 2008-as csapatra gondolok... ja conquestre, mert az infantry módban a régi bf-es hagyományok halálát látom (de ez a saját véleményem még mielőtt a csapatoménak vagy általánosságnak veszi valaki)... nos a felkészülési meccseken nem volt valami sikeres a válogatott ezt nem vitatom... de ha már a kitartásról van szó, és továbbmegyek egyszerűen a válogatott tartásáról van szó, akkor idézzük csak fel mi is lett a conq csapat sorsa? a HEG-esek vitték a hátukon a csapatot akkortájt, de a kitartásról nekem ne papolj, mert az aztán nem volt egy példamutató dolog, amit Bari tett akkor... én nem ismerem őt közelről, de avval az akciójával, amit a conquest csapattal csinált, avval elásta magát... egy dolgot sajnálok csupán, hogy annyi időt belefecceltünk Sturmmal és azokkal, akik még próbáltak valamit tenni a conquest játékmódban is, lehet nem értek fel a HEG szintjére, de kiálltak volna a magyar szinekért... azt bánom, h. nem a saját klánnal foglalkoztunk, hanem elcsesztük az időt a semmire... akkor 2008 nyarán, amikor egyesek elárulták a válogatottat (és itt nem atwéról meg dávidról van szó), nos akkor számoltam le végleg magamban a HEG-gel kapcsolatos korábban emlitett feltételezéseimmel...
    és itt most be is fejeztem...