• Fujiryu
    Már én is bánom, hogy kiálltam McKenny mellett.Volt pár olyan megnyílvánulása ami miatt azt hittem képes megváltozni, de tévedtem.

"Nagy tapasztalatú csapattal szívesen játszik az ember, de a HeG-el nem kösz.Nem érdekel mennyit tudnak és hogyan, én gusztustalannak tartom Dávid és Matt nagyképűségét"
    Hát waron még egyszer se voltak nagyképűek, és hozzád hasonlóan nekik is lehet rossz napjuk amikor kicsit bunkóbbak a szokásosnál.

"Nem bocsátottam meg nekik, nem fogom soha, nem is leszünk soha annyira jóban, mint régen, az a fejezet lezárult."
    Azt hiszem ennél, kevés dolog jellemez téged jobban.Ha ellened valaki is elvét egy hibát azt egyből leírod.Megbocsájtani azt nem tudsz vagy csak nem akarsz, mert Chuck Norris se bocsájt meg soha és ettől vagy férfi.Lásd az én példámat.Azóta kötsz bele mindenbe amit mondok és provokálsz, amióta volt a vitánk.Elötte jól megvoltunk, volt, hogy még segítséget is kértél tőlem, de most le vok tiltva msnen és nem kérnél segítséget tőlem vagy az frx-től még ha meghalnál sem, mert meg vagy sértődve.Egy hiba és 2 évnyi együttjátékot felejtesz el és húzol le a semmibe.Ez egy 8éves kislánytól elfogadható, de egy felnőttől nem, mert nálad csak azt mutatja, mennyire magaddal vagy elfoglalva.

"Persze, h provokállak, mert az utóbbi 1 évben csak rajtam csámcsogtál ha szóba kerültem, te fikáztál az oldallal a stílusommal stb, úgy h egy rossz szót sem szóltam"
    Most kezdhetném egy olyan érvvel ami semmit nem ér, de mivel ti is ezt csináljátok lássátok milyen hasztalan: FERDÍTESZ.Fél éve vagyunk rosszban és csináltál valamit.De, azért kinyithatnád annyira a szemed és félretehetnéd a sértődöttséged meg az egodat, hogy lássad a világ nem körülötted forog, és vannak rajtad kívül más emberek is.Másnak is beszóltam, mással is vitatkoztam, csak azok az emberek képesek felfogni amit mondanak neki, és van annyi eszük, hogy ne sértődjenek meg évtizedekre.Így nem lesz az, hogy éveken keresztül dobáljuk a sarat egymásra, hanem egy két nap alatt lerendezzük a vitákat.Zollynak is beszóltam már durvákat, de mindketten tudják a másikról, hogy alapvetően jó ember és akármennyire mondja, hogy megver ezt azt én nem félnék tőle , mert tudom, hogy annál normálisabb.A provokálásról meg annyit, hogy egyedül amiatt van ez a vita kettőnk között, mert te mindent amit mondok a saját személyed elleni támadásnak veszel, még ha nem is neked mondom, de te egyből magadra ismersz abban akivel vitatkozom és egyből úgy csinálsz mintha neked szóltam volna be...Mindig van egy szál ami hozzád vezet, mert elég régóta vagy meghatározó tagja ennek a közösségnek, de azért nem rólad szól minden :)