• JagFater
    Mindenki tele van hibával, Ránning is, csak ő jobban hibáztatható egy bizonyos cselekedetért. Ez olyan, mint a közszerepelők. Ha ők finganak egyet, akkor az az egyház elleni vétek, meg rasszista. Ha mi, akkor görény geci, de max röhögünk rajta.

Ekkora lélekszámú közösségben elkerülhetetlen, hogy szorosabb kötelékek alakuljanak ki, és elkerülhetetlen a klikkesed is. Nyilván egy egyén tartozhat több klikkbe is, ahol a feszültséget nem tudja, vagy nem is akarja elviselni, megoldani. Ezért felesleges az ilyen fórumokon a személyes sérelmeket megbeszélni. Nem biztos, hogy azért állnak egyik-másik mellé, mert ő a haver, hanem mert egyetért a mondanivalójával.

Te mindenkit beskatulyázol és egyből lámázod, holott lehet, hogy csak a stílusod miatt szólt be, vagy mert már előtte besoroltad a "Ránning oldalra" ami csak számodra létezik.
    Egy példa:
    Én bírom Ránningot, sosem volt vele semmi bajom, sosem ártott nekem.
    Ezzel szemben neked, meg másnak nem szimpi, ezért osztjátok.
    Nem lehet elvárni, hogy a tömeg állást foglaljon, mert valszeg úgy vannak vele, ahogy én.

kenis ügyben nincs igazad. Hányszor jött már a szarjaival és le sem szarta senki, ott virított a hsz, hozzá sem szóltak. Ez neki nem tetszett és rátett egy lapáttal. Vagy lehet, hogy 1-2 értelmes hsz van, de aztán ha nem nyalják a seggét, egyből vált faszcsírára...
    Csodálod, hogy előítélettel állnak hozzá?