FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az a baj Fuji, hogy sok olyasmit állítasz velem kapcsolatban, amiről fingod sincs és utána sem néztél, vagy kérdeztél. Csak beszélsz bele a nagyvilágba. A gémover-es kitiltásos dologhoz se volt semmi közöd, gőzöd sincs arról miért mondtuk neki, h viszlát. Tovább megyek, egyetlen egyszer sem kérdeztél meg, mi volt az ok.
Segítek. Elmesélem, habár nem túl érdekes. A sok ellenérzés ellenére, mondtam h jöhetnek játszani ha tudnak viselkedni és betartják amit kell. Habár 30 másik ember helyét foglalták el, akikkel sose volt gond. Mind1. Az angolok ellen tették a dolgukat, de inkább gémóver volt az, aki pozitív csalódás volt.
A meccs után mckenny leosztotta az észt, a pilótákkal kapcsolatban. Napi rendszerességgel irogatott addig, ameddig közöltem neki, h ha nem fogja be és hagy békén azzal, ő mekkora király, más meg láma, akkor nem fog játszani. 3x kértem meg, és nem fejezte be. Letiltottam a picsába, mert elegem lett a kis buziból. Nem volt képes felfogni, h nem az a cél, hogy ki fregel többet, meg ki mekkora király a játékban.
Gémóver: Mivel megígértem neki, hogy ha tud viselkedni akkor megkapja a helit, és teljesítette, így a taktika szerint ki is lett osztva rá a heli, nem kis feladattal, habár ebből volt vitám pár emberrel, de kiálltam mellette, annak ellenére h ismertem a múltját. Majd mikor szóba került, h válasszon magának a helibe társat, közölte lazán velem, h ha mckenny nem jöhet a meccsre, akkor ő sem jön. Tulajdonképpen ultimátumot kaptam tőle. Én meg azt mondtam, jó rendben, viszlát. Ennyi a sztori, tudom egy szemét állat voltam.
Heg és pcw: Nagy tapasztalatú csapattal szívesen játszik az ember, de a HeG-el nem kösz. Nem érdekel mennyit tudnak és hogyan, én gusztustalannak tartom Dávid és Matt nagyképűségét. Sajnálom, de rosszul leszek a "mindenki núb, mi vagyunk a király" emberektől. Nekem egy 15 éves kisgyerek ne ossza az észt és alázzon. Atwe-nak is van egy stílusa, de ő egy rendes srác, annak ellenére is, hogy nagyon mérges voltam amiért kilépett, de ez Barira és Steve is vonatkozik. Mind tudta, hogy mi lesz, ha lépnek, nem is lett máshogyan, soha nem is tagadtam a véleményem és az érzéseimet. Nem bocsátottam meg nekik, nem fogom soha, nem is leszünk soha annyira jóban, mint régen, az a fejezet lezárult. Tudták, vállalták. Én ilyen vagyok, ismertek.
Provokálás: Persze, h provokállak, mert az utóbbi 1 évben csak rajtam csámcsogtál ha szóba kerültem, te fikáztál az oldallal a stílusommal stb, úgy h egy rossz szót sem szóltam, illetve valami hüje indok miatt, amit ts-en hallottál. Azóta kurogacc megállás nélkül. Egy olyan dolog miatt, aminek semmi jelentősége nem volt, és valszeg totál félreértetted, vagy nem tudom, mert én nem is emlékszem az egészre. A gyerekes visszavágásod és hirtelen ellenérzéseid velem kapcsolatban innen fakad. Elég hervasztó ügy.
Azért örülök annak, h a provokálássokkal sikerült elérni azt, hogy más is lássa, mekkora ovi és beképzelt csávó vagy. Én személy szerint örülök annak, h kibújt a szög a zsákból. Legalább most már nem csak én vagyok a fasz, hanem az egész társaságot fikáztad széjjel, teljes mellszélességgel. Hazudnék ha azt mondanám, nem örülök ennek.
Ime, bemutatkoztál a pro barátaiddal együtt (dávid+matt)...köszönjük. Én személy szerint ismertem ezt az oldalt, most más is csipegetett kicsit belőle.
Gratulálok az eredményekhez, a HEG-hez, kár h se a hazánkat, se a neveteket, se a közösséget nem képviseltétek, kizárólag magatokat, örülök, h ennyi nektek elég, nem is baj. Mások vagyunk, szerencsére. Egyedül Barit sajnálom, mert egy jó srác, de majd egyszer neki is megjön az esze, és nem olyan embereket képvisel majd mint ti. Én azt mondom, bulizzatok, lanozzatok, amit akartok, de engem hagyjatok ki az egészből, ÉN NEM A TI KASZTOTOKBA TARTOZOM.