FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Igen Fuji igazad van, nem kell senkit csíterezni bizonyíték nélkül, nem játszottam ugyan, de valahogy megértem, hogy a furcsa dolgoknál okosságokra gyanakodnak olyanok esetében, akik már (állításuk szerint) buktak le csalással. Egyébként a beszólogatásnak is vannak fokozatai. A community fórum magáért beszél. Drang leírta a véleményét, lehet hogy tévesen ítélte meg, lehet hogy nincs igaza de normális volt a stílusa, erre David téged idézve lelámáz mindenkit, aki nem velük játszik, olyan megvetően, hogy az ember az arcába baszna egy téglával. Komolyan mondom, abban a társaságban azok közül akit ismerek egyedül Barit kedvelem, meg Atwe-ban csalódtam egy nagyon kellemeset legutóbb. Tudod mivel lehet a teljesítmény tiszteletét kivívni? Tudod miért legendák a legendák? Azért, mert minden siker és kritika ellenére szerények, alázatosak maradnak. Nem fogok példákat felhozni, magad is találhatsz a legnagyobb sportolók közt ELVÉTVE, és még véletlenül sem akarok párhuzamot vonni köztük és David vagy Matt között. Amíg úgy mész oda valahová, hogy én vagyok a király ti meg a nyomomba sem értek addig tisztelettel nem fogsz találkozni csak jogos megvetéssel, tök mindegy mit értél el.