• JagFater
    Sztem te teljesen tisztában vagy azzal, hogy viselkedsz, milyen a hozzáállásod itt, csak leszarod. Nem a mondanivalódal van baj és ezt már sokszor leírtam, sőt, az esetek nagy többségében egyet is értek, hanem a stílusod az, ami sokuk csőrét basztatja. De tudod te ezt, csak így jobban szórakozol...
    Hidd el, sokan felnéznének itt rád, mert annyi tapasztalatod van a gémben, amennyi másnak sosem lesz, de kurvára elbaszod a nagy arcoddal.
    Vagy poénnak szános? Mert akkor nem jön át, nagyon nem.
    És nem a flémelésről van szó, mert akkor ugye csak röhög az ember egyet valamelyik kurvaanyád után, vagy odateszi a kabbeszmájlit.
    Egyszerűen azt olvassa az ember az írásodból, hogy mindenki egy gyökér csíra és te jól megmondod a frankót poén meg sehol...

Én nem fogom senki pártját, ha azt tenném, már baszott rosszban lennénk.

keni, meg a társai más tészta, ugyan az mint gémóver. Évek óta baszta itt az anyját, meg szította tüzet, aztán mit gondolt, hogy idejön és mindneki a nyakába borul, mert mond két értelmes szót? Hát a nagy lófaszt.

HEG-et meg én sosem szidtam, miért is tettem volna? Minden elismerésem nekik, annak ellenére, hogy értem a "másik" oldal sérelmeit is.