• Metalmilitiakid
    Vazze fuji adjál már kölcsön az emlékező tehetségedből! Nem is emlékszem olyanra hogy veled játszottam volna (kivéve CS:S ben eccer). Az meg hogy megmondom hol van a heli az meg nem ellened szólt névlegesen mert ,ha publicolunk és egyedül vagyok a másik oldalon (érdekes estek 70 % ban mindig ez van) akkor is mondom mi merre van, csak mert haverok hát nem baszok ki velük (na jó az is benne van hogy tudom hogy akkor oda fognak menni és én lövöm le őket AA val vagy jettel :D). Boxi ő meg külön személyiség :D örülök ha engem nem kurva anyáz le minden kill nél :D
    Ja meg persze hogy nem találkozol cheaterekkel/HAXorokkal ha csak egy szerverre jársz , épp tegnap találkoztam egy csávóval aki SVD vel adta fejest úgy hogy én ugorva fordultam ki a sarkon és ő közben lelőtt a levegőben (mielőtt megkérdeznéd nem hasaltam le) és ezt nem egyszer játszotta el velem is meg verzoo val is és érdekes a pb nem vágta ki (ja és persze ő sem egyhelyben kempelt a snipával szaladt hirtelen meglátott a sarkon ugrani és adott egy fejest...)
    Nemtom meg ,hogy mit mondod hogy 6 kill után lelépünk álltalában olyanok vagyunk hogyha azt mondja Boxi (ő a squadleader) hogy tartsuk fel a kempelőket amíg kiszökik, meg fedezzük, örömmel halunk meg 10 x is ha ő 2. ki tud jutni.Látszik mennyit játszol velünk és mégis alkotsz rólunk véleményt ! Ja meg hogy bajod van az új generációs 7th val , pillanatnyilag én vagyok az új generáció a 7th ban mert akik jöttek még mostanában mind eltűntek.