• Fujiryu
    Én azt élvezem, hogy amikor bekempelnek egy zászlót és szarrábombázzák, onnan egyedül kijutok és behúzok egy zászlót.Valahogy nekem 5-ből egyszer sikerül kijutni és behúzni egy zászlót, miközben 6-7 hozzád hasonló ha nem kempelek és engem kempelnek lelépek a szerverről embert lefregelek hátulról.Mert az ilyenek, csak azt élvezik ha bombázhatnak egy zászlót és megvan a 4-5 freg fordulónként.Mondd már el mi okoz abban örömöt neked, hogy úgy fregelsz 15 percen keresztül, hogy az ellenfélnek nincs esélye visszalőni? Mert ugyan olyan monoton, mint ha szarrábombáznak.Viszont ha sikerül kijutni és ellopni egy járművet(helit vagy repülőt) akkor azzal a kempelő majmokat fél perc alatt ki lehet szedni és a csapatod kijut.Én ezt élvezem ebben a játékban, mert én ezt meg tudom csinálni.Az, hogy neked annyit jelent az egy zászló amikor téged kempelnek, hogy vége a körnek és lelépsz az csak téged minősít... Én már eleget játszottam ezzel a játékkal, hogy ne az okozzon nekem sikerélményt, hogy repülővel kempelve 50-0ás statot csináltam, egyetlen zászlót kempelve.Hanem ilyen helyzetből megfogni egy zászlót és egyszer kétszer kilőni az ilyen majmokat...